Nelamurire Paypal !
-
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Mi-am deschis un cont virtual pe Paypal ... am primit niste bani ( in acel cont virtual). Astazi am fost si mi-am deschis un cont bancar la ING. Nelamurirea mea este ... cum introduc datele contului bancar in acel cont virtual Paypal.... sau ce trebuie facut .... as dori sa stiu toti pasii care trebuiesc urmati . Multumesc tuturo si la Multi Ani celor cu nume de Constantin si Elena .
-
- User Junior+
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Trebuie sa iti faci si card. Vezi ca ai acolo become verrified, acolo introduci datele necesare. Iti vor fi luati cam 1,5 euro din cont, dar care iti vor fi returnati, asa ca e bine sa ai in cont.flavyusik scrie:Mi-am deschis un cont virtual pe Paypal ... am primit niste bani ( in acel cont virtual). Astazi am fost si mi-am deschis un cont bancar la ING. Nelamurirea mea este ... cum introduc datele contului bancar in acel cont virtual Paypal.... sau ce trebuie facut .... as dori sa stiu toti pasii care trebuiesc urmati . Multumesc tuturo si la Multi Ani celor cu nume de Constantin si Elena .
Ti se va mai cere un cod din 4 cifre. Acel cod de 4 cifre il gasesti pe extrasul de cont. Daca ai homebanking, il poti afla in cateva secunde, sau poti da un telefon la banca si ti l vor spune ei. Si atat.