INTALNIRE HOSTI ?...CONFERINTE CEVA ?..LOL

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
gino22
Has thanked: 0
Been thanked: 0

LOL LOL LOL ...auziti mai baieti ..dar o intalnire intre hosti ...dar asa mai multi cand se face ..! Ca se tot posteaza ...asa sub pseudonim ...ne aratam si noi la fatza candva sau ramanem ascunsi ..! Poate ar trebui sa facem un bal mascat si gata [at]!..Cine nu vrea sa fie recunoscut sa vina cu masca ! Ori la mare ori la munte !Sau chiar si in Bucuresti !..Alegeti un club ! Ca oricum mai avem putin si ne strigam pe screename pe strada !Poate o facem candva !,,Lol...O intalnire de afaceri sa zicem ..Schimbam impresii ...opinii ...Ar fi funny !...fara camere ...chat ...poze ..si figuri ...DOAR NOI !
ia bagati pareri ....
SoulCams Models Studios wanted
d3m0nlady23

Heh... eu astept sa vad ce spun ceilalti :D . Ideea asa rea nu ar fi ... acum depinde ce oameni ar veni si cu ce intentii , daca ar fi oameni seriosi ar putea sa fie ceva bun ... dar imi cam este frica ca avem cam multe uscaturi in domeniu ... nu vreau sa jignesc dar am vazut cand stateam pe free cateva exemple nu tocmai stralucite .
I was born free now I`m expensive
OverDose

ar fii chiar kinky o petrecere de videochatteri :D
Ofer cuc salbatec de Tundra/Oferta Limitata
Irina___

I'm IN :-) Anybody else?!!
AllEyezOnMe07

Me too Me too .. suna interesant :D
Kaye
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times

Se vorbeste despre asta anual. :D
bunny_yammi
User Activ
User Activ

nu cred ca o sa se faca niciodata, dar anual:))))).zic asta, pt ca nu e prima data cand s-a vorbit de intalnirea asta si fiecare a zis ca vrea si toti s-au ascuns dupa dulap:)))
The only place where dreams are impossible
is in your own mind !
celeste
User Activ
User Activ

Stam mai greu cu mobilizatul stiu :D :D Ar fi super daca s-ar concretiza candva prin secolul asta, nu de alta dar nu vreau sa ne intalnim cu poze la purtator cu ce am fost odata
soho71
User Junior+
User Junior+

asta chiar mi-ar placea si mie

oare ce o fi asa de greu sa ne adunam o mana de oameni ptr o intalnire de asta ?!

ca doar nu avem program fix la birou si nune ''lasa sefu'' sa plecam ca e ora fix si tre sa muncim :P
Nu fiti rautaciosi e loc ptr toata lumea !
BomberStudio

Si din martie pana acum chiar nu ati reusit sa faceti o intalnire? Propuneti o data, o locatie si iesim la un suc,bere,iarba sau ce vreti voi.. ;)

Come On! Putin curaj, nu fiti timizi, suntem ca muschetarii in domeniul asta!
Aici ar trebui sa scrie ceva, dar totusi nu scrie nimic relevant. Cu toate astea citesti, nu? ;)
beginer_one
User Activ
User Activ

gino22 scrie:LOL LOL LOL ...auziti mai baieti ..dar o intalnire intre hosti ...dar asa mai multi cand se face ..! Ca se tot posteaza ...asa sub pseudonim ...ne aratam si noi la fatza candva sau ramanem ascunsi ..! Poate ar trebui sa facem un bal mascat si gata [at]!..Cine nu vrea sa fie recunoscut sa vina cu masca ! Ori la mare ori la munte !Sau chiar si in Bucuresti !..Alegeti un club ! Ca oricum mai avem putin si ne strigam pe screename pe strada !Poate o facem candva !,,Lol...O intalnire de afaceri sa zicem ..Schimbam impresii ...opinii ...Ar fi funny !...fara camere ...chat ...poze ..si figuri ...DOAR NOI !
ia bagati pareri ....

http://www.adultvideochat.ro/forum_ro/h ... t9227.html
fetish
VIP
VIP

spinoasa problema ....

eu nu as participa de ce ? din simplul motiv ca nu toti oameni care fac chat sunt atat de deschisi la minte ca sa vada ceva mai mult decat o pussy sau o freak care face fetish pt ca ii place

nu as participa si pt ca acest job ca orice alt job din lumea intreaga are parte de o anumita categorie de persoane care pot fi cu usurinta calificate drept ,,abjectii umane,,;nu e de ajuns ca le vedem online mai trebuie sa le vedem face 2 face ?

apoi mai sunt modelle de top care dac ar venii sigur ar starni invidii peste invidii caci taman ce discutam in alt post cu LadyAtitude despre cum e treaba cu lacomia

da poate fi benefica lacomia de cele mai multe ori insa provoaca multe problema

apoi intr o dicutie va aparea vesnica intrebare (care pe mine personal ma calca pe nervi!)da tu cati bani faci ? da cate ore stai on ? da ce faci in pvt ?stiti voi subiecte care s au mai dezbatut pe aici

apoi unii s ar putea sa nu apara pt ca pe forum au creat impresia de mari nababi ei conducand in realitate o Dacie 1310 visand insa cu ardoare la un Jeep ...

e usor sa minti online si multe modele au invatat lectii bune de la membrii lor :lol:

sunt convinsa ca in urma unei asemenea intalniriri rezultatul cel mai de seama va fi urmarirea constanta a unor modele de top (care fac banuti buni)in incercarea disperata de a le enerva , de a le scadea incasarile ,de a afla secretul site ului de 1 mil de euro
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times

fetish scrie:
apoi unii s ar putea sa nu apara pt ca pe forum au creat impresia de mari nababi ei conducand in realitate o Dacie 1310 visand insa cu ardoare la un Jeep ...

da, da, da...asta-s eu...ma rog...wannabe
eu conduc carutul de la butelie, la care am inhamat cainele
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”