Oameni de 3 parale...

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
beginer_one
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nu am gasit alta categorie in care sa pot explica cele intimplate....
Sa incep zic.... M-am pus intr-o seara la pc, dupa o zi plina , am deschis avc-ul si m-am pus sa citesc mesajele din inbox. Intre ele, unul de la userul " nicolee " de aici de pe forum bineinteles, care suna asa :
nicolee scrie: Reply to message Adult Video Chat Forum Index
Inbox :: Message
From: nicolee
To: beginer_one
Posted: Wed Jan 21, 2009 7:40 pm
Subject: legalitate Quote message
Buna seara>
Imi cer scuze de deranj in primul rand ,dar, citeam forumul pentru k vreau si eu sa ma apuc de videochat de acasa fara sa colaborez cu niciun studio, ma gandesc ca o sa imi fie greu fara ajutorul nimanui dar site-ul acesta vad ca ma ajuta enorm. Insa ori sunt eu prostutza ori nu este scris aici ceea ce ma doare cel mai tare: as vrea sa fac totul legal de la inceput, pentru ca stau cu parintii iubitului si nu as vrea sa ma trezesc cu politie si alte alea pe cap in mijlocul noptii. In afara de chestia cu persoana fizica aut. nu mai exista nicio alta cale d a fi legal? Te rog mult daca poti sa imi raspunzi sa ma scoti din ceatza.
Merci mult. Numai bine.
Ii explic fetii cum sta treba cu legalitatea... ii trimit link-uri de pe forum ca sa se poata documenta in voie, o sfatuiesc sa ia calea studioului pt. cel putin un an de zile pina se formeaza ca model( in conditiile in care eu nu mai activam cu un studio in aceasta industrie ci doar cu colaboratori ), ii recomand chiar doua studiouri de aici de pe forum ( studiouri care mi-au parut destul de profi si cu care nu am nici o legatura ), inchid si trec la urmatorul. Dupa ceva vreme, primesc tot de la ea un alt P.M. si anume:
nicolee scrie: Reply to message Adult Video Chat Forum Index
Inbox :: Message
From: nicolee
To: beginer_one
Posted: Tue Jan 27, 2009 4:45 pm
Subject: Re: legalitate Quote message
merci mult, stai linistit k am inteles, nu stiu ce sa fac sunt cam sceptica in privinta videchatului...de fapt ma gandesc daca o sa imi mearega sau nu si la studio nu vreau sa ma duc pt k nu vreau sa primesc ordine de la nimeni si nici sa fac lucruri pe care eu nu mi le doresc...dupa cum am citit ca spuneti si voi pe site...fiecare cu propriile lui limite...si faza este k probabil toate fetele au fost putin pudice sa zic la inceput , asa sunt si eu si iti dai seama sa imi zica cineva ce sa fac cred ca dau bir cu fugitii...asa mai bine zic sa ma apuc de acasa nu ma freca nimeni la creieri si nici nu fac nimik din ce nu as vrea sa fac.
Merci mult de tot pentru raspuns si daca ai timp si chef astept parerea ta sau sfaturile talein legatura cu ce am scris mai sus.
Pooopici Wink
.
Ca sa nu mai lungesc discutia, o sa va spun in linii mari.... Dupa acest pm. am inceput sa vbm pe messenger, i-am spus cu ce site-uri colaborez eu, am ajutat-o sa-si faca singura conturile dupa care nu i-am mai zis nimic. dupa scurt timp iar buzz pe mess. Stau de vorba cu ea si incepe sa se planga ca nu face banuti. Ma roaga sa o indrum spre un studio, vorbesc cu un amic care tocmai se apucase de el dar care a intarziat cu termenul de finalizare, intre timp ea ma tot batea la cap ca vrea sa lucreze ca vrea sa lucreze si ca... daca tot ma ocup de modele care lucreaza de acasa, sa ma ocup si de ea si sa-i opresc procent.
Ok, zic... " pregateste-te de lucru, intra on pe conturile tale si da-mi si mie camera sa vad cum te prezinti." De ea... o sa va povestesc mai incolo... ideea e ca... pe fundal avea... o jumatate de usa d'aia veche cu geam opac pe toata partea din mijloc, si de restul perete. O lumina seaca si difuza si o canapea cu ciarshaf pe ea.
Ii explic ca nu este ok... ca ii trebuie cel putin un web mai ok, un trepied si un decor, ma duc eu si ii cumpar trepiedul ( unul normal... nu ceva profi... 1 mil. a costat ) Ii dau un web phillips spc care imi mai ramasese pe acasa de cand trecusem pe evi la studio si ma duc la ea sa-i bag vnc-ul ca sa ma pot apuca de configurat pc-ul si de facut conturile. am plecat de acolo, si.... mi-am uitat stick-ul infipt in usb... stick pe care, din nefericire, aveam si subiectele de la examen. Vreo doua saptamani nu ne-am sincronizat cu timpul iar dupa aia... nu ami dadeam de ea. Am incercat sa o sun... nu vreau sa exagerez dar... cred ca a avut in total 50 de apeluri de la me pt. ca se apropia sesiunea de restante iar eu nu aveam subiectele. I-am lasat mesaje pe tel... pe mess... pe maill... nimic.
Intamplarea face sa ma intalnesc cu ea pe strada... acum cateva zile. Era cu prietenul ei. Ma duc la ea, il salut pe flacau si ii spun: "nicoleta... te-am sunat de o gramada de ori.... te-am rugat sa iti faci un pic de timp sa ne vedem ca sa-mi aduci stick-ul... " EA: "nu am vazut ca... mi-am lasat tel. acasa...." EU " nu te-am sunat doar azi nicoleta... te sun in disperare de cateva zile... vezi cum faci si adu-mi ala... am picat deja un examen din cauza asta..." EA: " bine... te sun diseara pe connex ca nu mai am cosmote-ul si nici orange-ul tau..." EU: " suna-ma pe ce vrei tu ... doar suna-ma... te rog frumos " ( stiti probabil ca eram pachet de nervi cand vorbeam cu ea... dar ma abtineam sa nu fac vreo gafa de fata cu baiatul ala care saracu... nu avea nici o vina). Ok... plec de acolo... astept pina spre seara un tel... si pe la 10, ma hotarasc sa o sun eu. Ce credeti? ambele telefoane inchise :lol: :lol: A doua zi... gasesc offline pe mess urmatoarele : "Bai baiatule.. tu nu ai vazut ca eram cu cineva pe strada? cum ma opresti tu asa... nu ti-e jena? Si cum adica sa te sun pina diseara... cum vine asta? Imi comanzi tu mie? Crezi ca mi-e frica de tine? Chiar crezi ca mi-e frica de un pachet de muschi umflati cu steroizi? Eu sunt in zugraveli acum si... nu mai stiu pe unde ti-am pus alea... cand o sa termin cu zugravitul, o sa te sun si o sa ti le dau ca nu stau acum sa caut acu' in caru' cu fan "

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

am lasat-o vreo cateva zile cu speranta ca imi voi primii stick-ul de care am avut atita nevoie dar... vazand ca nu da nici un semn, de luni, m-am apucat sa o caut :)

Am ajuns la adresa ei de domiciliu tot luni dar nu am reusit sa dau de ea personal...:) cert este ca... printre altele, astazi mi-a ajuns la urechi faptul ca... mai acum un an de zile, a fost prin spania unde... a produs pt. niste prieteni de-ai mei :) asa ca... acum abea imi explic de unde venea tupeul :)

Am scris acest roman nu ca sa ma plang ca mi-a furat banii de seminte ci ca sa trag un mic semnal de alarma. Asadar... pe langa pseudostudiourile de care vorbea pocahontas intr-un topic pe care l-am citit zilele trecute, exista si aceste... pseudo-modele care din nefericire nu stiu sa faca altceva decat... (ma scuzati)... branza :oops:

Cu respect pt. toti ceilalti,
Liviu
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

E frumoasa fetita?
Jura ca nu ai pus-o capra intre 2 vnc-uri :))
Poate imi lasi id-ul ei, sa las si eu putin stickul la ea si-l recuperez pe al tau :)

Vara lucrurile se precipita ;)
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Facerea de bine se numeste INCEST! De aia nu raspund eu la nici un fel de pm de ''ajutor'' .Ai avut prea multa rabdare ca eu ma lipseam si de stick si de examene si o bateam cu sula-n cap acolo in strada pana lesina .
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
celeste
User Activ
User Activ

Fata tinea neaparat sa aiba un suvenir de la tine ce nu intelegi? :D
Acum serios, eu imi puneam poalele in cap la cat sunt de doamna si o lasam pe duduie fara par
beginer_one
User Activ
User Activ

mai urat este ca... pe langa fatuca asta pe care o voi numi in continuare "magazie de fecale" si care sper din tot sufletul sa fie o exceptie, am mai ajutat persoane... si nu putine. Dintre toate, credeti-ma pe cuvint ca nu am vazut nici macar una care sa vina cu un replay pe vreun subiect... sa ajute in vreun fel... sau sa multumeasca macar si sa spuna cum s-a folosit de sfaturi in cazul in care acesstea au fost bune.
Sa fiti siguri ca... ati adus un novice pe drumul cel bun atunci cand acesta dispare brusc din peisaj.

Se dedica melodia " desteapta-te romane" din partea luu'.. LIVIU.... pentruuu... toti cei care au facut un bine si pentru TOATA lumea prezenta.
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

beginer_one scrie:mai urat este ca... pe langa fatuca asta pe care o voi numi in continuare "magazie de fecale" si care sper din tot sufletul sa fie o exceptie, am mai ajutat persoane... si nu putine. Dintre toate, credeti-ma pe cuvint ca nu am vazut nici macar una care sa vina cu un replay pe vreun subiect... sa ajute in vreun fel... sau sa multumeasca macar si sa spuna cum s-a folosit de sfaturi in cazul in care acesstea au fost bune.
Sa fiti siguri ca... ati adus un novice pe drumul cel bun atunci cand acesta dispare brusc din peisaj.

Se dedica melodia " desteapta-te romane" din partea luu'.. LIVIU.... pentruuu... toti cei care au facut un bine si pentru TOATA lumea prezenta.
Nici nu ai sa vezi vreo recunostinta vreodata( in cazul in care te asteptai la asta),eu m-am lasat de sporturi extreme de cand am ajutat vreo cativa si nici buna ziua nu mai dau .Asa ca asta -i viata si astia-s oamenii nu ai de unde cere .....bunul simt nu se invata te nasti cu el sau nu.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
daniele
User Junior+
User Junior+

Eu nu pot sa cred ca mai exista oameni altruisti care chiar vor sa ajute, waw waw :)

beginer_one daca voi avea nevoie de ajutor promit sa fac o ciorba de burta si sarmalute in semn de recunoscinta
winner winner, chicken dinner
Kaye
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times

Foarte urat din partea ei! Atitudine de doi bani!
Te-ai lecuit de ajutat?
beginer_one
User Activ
User Activ

m-am hotarat sa-i ajut doar pe cei cu epoleti de aici de pe forum...:) (daca sta in puterea mea bineinteles... si fara a instraina bunuri ce-mi apartin )
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times

a se defini "cei cu epoleti"...
Ne asista melitiaaaaaa?
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
beginer_one
User Activ
User Activ

United Studios scrie:a se defini "cei cu epoleti"...
Ne asista melitiaaaaaa?
cei cu epolet = cei care activeaza efectiv aici pe forum sicare au strans macar 2 inimioare d'astea

Nu inteleg ce vrei sa zici... fi un pic mai explicit te rog
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Credea ca te referi la grade :) de aici legatura cu "militia si cainele lup". Se putea intelege ca ajuti militia...turnatorie :). Cu toate ca nu ar fi rau un interogatoriu cu stickul patruns pentru unele :).
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times

credeam ca ne supravegheaza aici, pe forum, vreo minunata domnita cu vibrator atasat si legitimatie de MAI in gentuta cu shvarovschi
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
beginer_one
User Activ
User Activ

my mistake.... sry :oops: am uitat sa pun ghilimele.... :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”