Este probabil unul din cele mai tari siteuri facute vreodata,amuzant aparent dar al dracului de trist in profunzime,oricum e un site care merita promovat
nu au scapat nici cocalarii...
cocalari.com
avem o tara....sa ne traiasca! :lol: :lol: :lol:
Bravos... Parerea mea e ca... pitzipoanca sefa respectiv cocalarul sef este insasi/insusi cea/cel care a conceput site-ul. Tre sa fi suficient de prost ca sa acorzi atita importanta unor persoane ca majoritatea celor ce apar pe acolo.Miaux scrie:Imi permit sa pun si eu un citat: "Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente iar mintile reduse ii discuta pe altii."
Numai bine!
Nope. Cel mai bine se vinde luxul si fitzaonutx scrie:mie imi place sa vizionez siteurile astea o data pe saptamana. este ffff distractiv penibilul...si prostia. de fapt asta se vinde cel mai bine la noi in tara. nu credeti?
Aici te contrazic: a facut o afacere din asa ceva.beginer_one scrie:Bravos... Parerea mea e ca... pitzipoanca sefa respectiv cocalarul sef este insasi/insusi cea/cel care a conceput site-ul. Tre sa fi suficient de prost ca sa acorzi atita importanta unor persoane ca majoritatea celor ce apar pe acolo.Miaux scrie:Imi permit sa pun si eu un citat: "Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente iar mintile reduse ii discuta pe altii."
Numai bine!