Mergeti la Vot??? Si ce va amuzat in campania actuala???

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
joesancez
Elite User
Elite User
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Pe mine ma amuzat la culme (atat cat am reusit sa interceptez din aceasta campanie, la televizor si prin oras) cand uniii imbracati in portocaliu imi dadeau niste fluturase+ un chibrit..si cei de dincolo de strada imbracati in galben imi dadeau alte fluturase+bricheta..
sa inteleg ca ala cu chibritul nu a avut bani de campanie? sau ca de fapt trimitea un mesaj... si ca dupa 3-4 ani de guvernare Vom considera util acel chibrit..folosindul sa aprindem focul in case?
Dar cel mai mult mau amuzat coloanele de masini... exact ca in balci. he he....

Amuzant si totusi...merge-ti la vot???
daca da care e explicatia...
va rog nu invocati: PATRIOTISM ca nu va cred:)
succes
Imagine
SoulCams Models Studios wanted
Bukur
User Junior
User Junior

eu am fost sa votez,pentru ca am un interes personal daca iese un anume primar :lol: ,nu stau in Bucuresti..m-am mutat intr-o zona mai rurala asa...dar nu regret,nu faceam in bucuresti cate afacerii fac aici :D :)
i love bitches...: [b]B[/b]abe [b]I[/b]n [b]T[/b]otal [b]C[/b]ontrol of [b]H[/b]erself! :)
Bukur
User Junior
User Junior

aaahh si am uitat sa spun de faze tari,aici fiind o zona rurala toti...dar toti isi faceau campanie cu Doamne,Ocroteste-i pe romania..si Noi suntem Romani,doar vedeam ca trece cate o masina si indiferent de partid,aceleasi melodii....au urmat bautele oferite de candidatii..in fiecare zi cate unu ii cinstea pe tarani,iar cireasa de pe tort a fost cand una din masinile cu melodiile de mai sus,a bagat albumul nou de la Parazitii ...in special mesaj pentru Europa...deci cum isi facea cruce babile...nu vezi asa ceva prea des,am zis ca mor de ras.. :D sa mai zica cineva ca viata la tara e naspa! :)))
i love bitches...: [b]B[/b]abe [b]I[/b]n [b]T[/b]otal [b]C[/b]ontrol of [b]H[/b]erself! :)
Aillyn27
User Activ
User Activ

NU .....AM PREFERAT SA IES LA O TERASA SI SA PAP O INGHETATA ....
In life creativity rulez the day!
http://www.travian.ro/?uc=ro3_25910
crixy69
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 1 time

daca nu aveam drept de vot saream toti in sus , daca avem , nu mergem.
eu am votat
crixy
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”