Salut..... Am si eu o problema si chiar nu stiu cum sa o rezolv ..... am incercat trimitand scrisori la system admin la IFRIENDS .... le-am trimis chiar si un fax si degeaba .Nici nu vor sa auda . IFRIENDS mi-au inchis tot acountul dintr-un motiv pe care sincer nu-l inteleg .... I-am si sunat de nenumarate ori---- m au lasat sa vorbesc insa la sfarsitul conversatiilor care le-am avut cu ei mi-au spus ca trebuie sa le aduc dovezi la ceea ce sa intamplat ... iar eu asa ceva nu am nu am cum sa le dovedesc deoarece nu stiu ce sa intamplat .
Am fost acuzat ca as fi folosit un PROXY.....
,,Thank you for contacting us, we appreciate your email. In order to assist us in our investigation, please explain your usage of the IP address 66.197.157.53, which is from the US, on the iFriends platform''.
SINCER NU STIU CE SA MAI FAC.... MA GANDEAM CA POATE AS PUTEA SA TRIMIT UN EMAIL LA CINEVA MAI SUS PE IFRIENDS(vreun sef ceva)... GANDINDU-MA CA ODATE AJUNSE EMAILURILE MELE LA CEI DE LA System Admin--- nu prea voi gasii intelegere > ma poate ajuta cineva?
Va multumesc
Ma poate ajuta cineva!
-
- Veteran
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Suna la ifriends,ei nu accepta sa fol proxy la logarea pe ses ,trebuia sa te interesezi intai pe site inainte sa fol proxy,te suspecteaza de magarii,carding etc:).Suna la if si explica de ce ai folosit proxy(pt siguranta etc)Bafta
- Ericssson
- User Activ
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Inseamna ca ai "prieteni". Probabil daca tu nu te-ai logat ... s-a logat altcineva care a aflat parola, prin cine stie ce metode.
Este o metoda des practicata de "sabotare" ca sa zic asa a conturilor de chathost pe ifriends.
Cu parare de rau ... daca li s-a pus pata pe tine greu sa le mai reintrii in gratii, poate doar un mail super documentat cu print screenuri si cu o detaliere la minut a orelor in care intrai in pe contul respectiv ca sa vada ei ca cel care ai intrat ( sau cea) nu ai fost tu, si ca ai fost sabotat.
Este o metoda des practicata de "sabotare" ca sa zic asa a conturilor de chathost pe ifriends.
Cu parare de rau ... daca li s-a pus pata pe tine greu sa le mai reintrii in gratii, poate doar un mail super documentat cu print screenuri si cu o detaliere la minut a orelor in care intrai in pe contul respectiv ca sa vada ei ca cel care ai intrat ( sau cea) nu ai fost tu, si ca ai fost sabotat.
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
www.joyandvision.com
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Asa am crezut si eu prima oara. Ca a fost contactat de "binevoitori", dar se pare ca nu. Inainte de a posta edy a vorbit cu mine pe messenger. Mi-a arata emailurile ce le-a schimbat cu sitele si raspunsurile lor atat la email cat si telefonice.
Ifriends nu-i imputa decat ca EL a deschis sesiune de pe un ip de USA care i-l si specifica in email. Nu ca alta persoana era in room sau sesiune deschisa fara video. Daca era asa, era clar si ii inchideau sesiunea fara drept de apel. Mai ales ca toate sesiunile sunt inregistrate.
Edy spune ca nu a folosit proxy, nici nu stia ce e acela pana la incident, eu il cred, ar fi abordat altfel ifriends in email, nu ar fi negat. Problema e ca nici ifriends nu se poate insela, stiu oricand de pe ce ip e deschisa o sesiune.
Cred ca problema se reduce la cum de pe pc-ul lui a deschis sesiune de pe acel ip. Singurul raspuns care mi se pare plauzibil dupa datele situatiei, nu a folosit proxy si intradevar a deschis de pe acel ip sesiune, e ca s-a rulat un script, cmd, bat, vbs etc, direct, sau atasat de kitt-ul unui program pe pc-ul lui. E simplu de facut un cmd sau vbs care la startup sa ruleze si sa-i configureze ie cu acel proxy. Desigur asta tot "binevoitorii" dar sub alta forma.
Dar mai ramane inca o ciudatenie. L-am intrebat, si a zis ca deschidea mai multe sesiuni manual. Si in consola cand deschidea a 2 a sesiune ar fi trebuit sa vada in campul ip, acel ip ce nu era din subnetul sau?!
Am detaliat.....pentru cine are idei sa-l ajute....ca merita.
PS: Intradevar, daca if te-a scos de la inima e greu sa le mai castigi "simpatia". Si din emailul laconic, rece si tern pe care l-a primit e greu sa revii.
Ifriends nu-i imputa decat ca EL a deschis sesiune de pe un ip de USA care i-l si specifica in email. Nu ca alta persoana era in room sau sesiune deschisa fara video. Daca era asa, era clar si ii inchideau sesiunea fara drept de apel. Mai ales ca toate sesiunile sunt inregistrate.
Edy spune ca nu a folosit proxy, nici nu stia ce e acela pana la incident, eu il cred, ar fi abordat altfel ifriends in email, nu ar fi negat. Problema e ca nici ifriends nu se poate insela, stiu oricand de pe ce ip e deschisa o sesiune.
Cred ca problema se reduce la cum de pe pc-ul lui a deschis sesiune de pe acel ip. Singurul raspuns care mi se pare plauzibil dupa datele situatiei, nu a folosit proxy si intradevar a deschis de pe acel ip sesiune, e ca s-a rulat un script, cmd, bat, vbs etc, direct, sau atasat de kitt-ul unui program pe pc-ul lui. E simplu de facut un cmd sau vbs care la startup sa ruleze si sa-i configureze ie cu acel proxy. Desigur asta tot "binevoitorii" dar sub alta forma.
Dar mai ramane inca o ciudatenie. L-am intrebat, si a zis ca deschidea mai multe sesiuni manual. Si in consola cand deschidea a 2 a sesiune ar fi trebuit sa vada in campul ip, acel ip ce nu era din subnetul sau?!
Am detaliat.....pentru cine are idei sa-l ajute....ca merita.
PS: Intradevar, daca if te-a scos de la inima e greu sa le mai castigi "simpatia". Si din emailul laconic, rece si tern pe care l-a primit e greu sa revii.