Eroare pe E-Passporte

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
BluBird
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am incercat azi dimineata sa imi fac un cont pe E pass ... Cont personal si mi-au tintit la sfirsit o eroare de genu

Sign Up Process

Sorry! At this time, the cash load option may not be used to purchase an ePassporte account.

.....

P.S.? Pentru videochat trebe sa imi creez eu un card E pass ... sau imi va fi eliberat de catre site-ul unde fac chat hostingu dupa ce in cont vor intra prima suta de usd ?

Special TKS
==============
:. Nihil SINE DEO :.
==============
SoulCams Models Studios wanted
beginer_one
User Activ
User Activ

dupa ce ai atins pragul d 100 usd, site-ul cu care lucrezi va face toate demersurile si iti va trimite card-ul la adresa mentzionata de tine in mom. in care ti-ai facut contul.so... dupa ce ai atins acel prag minim d 100 usd,mai asteptzi cca. 3 saptamani dupa care incepi sa stai cu ochii p cutia postala. cardul va venii incarcat deja cu totzi banii facutzi in prima perioada:) succes
Coca-Cola

BluBird scrie:Am incercat azi dimineata sa imi fac un cont pe E pass ... Cont personal si mi-au tintit la sfirsit o eroare de genu

Sign Up Process

Sorry! At this time, the cash load option may not be used to purchase an ePassporte account.

.....

P.S.? Pentru videochat trebe sa imi creez eu un card E pass ... sau imi va fi eliberat de catre site-ul unde fac chat hostingu dupa ce in cont vor intra prima suta de usd ?

Special TKS
Ori tu nu stiai k romania e pa de la epass? :?
Sfatul meu : Daca ai vreun membru mai de incredere,adik..de foarte mare incredere :P si are epass..foloseste epassu lui si sa ti`i trimita porma...cu ikobo sau alte servicii :wink: sau daca nu are..sa-si faca pt tine :wink:
Io asa procedez..cand e vb de cecuri,epass,paypal sau altele
Coca-Cola,Cold As Ice,Sa mor yo;))
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”