Am incercat azi dimineata sa imi fac un cont pe E pass ... Cont personal si mi-au tintit la sfirsit o eroare de genu
Sign Up Process
Sorry! At this time, the cash load option may not be used to purchase an ePassporte account.
.....
P.S.? Pentru videochat trebe sa imi creez eu un card E pass ... sau imi va fi eliberat de catre site-ul unde fac chat hostingu dupa ce in cont vor intra prima suta de usd ?
Special TKS
Eroare pe E-Passporte
- beginer_one
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
dupa ce ai atins pragul d 100 usd, site-ul cu care lucrezi va face toate demersurile si iti va trimite card-ul la adresa mentzionata de tine in mom. in care ti-ai facut contul.so... dupa ce ai atins acel prag minim d 100 usd,mai asteptzi cca. 3 saptamani dupa care incepi sa stai cu ochii p cutia postala. cardul va venii incarcat deja cu totzi banii facutzi in prima perioada:) succes
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ori tu nu stiai k romania e pa de la epass? :?BluBird scrie:Am incercat azi dimineata sa imi fac un cont pe E pass ... Cont personal si mi-au tintit la sfirsit o eroare de genu
Sign Up Process
Sorry! At this time, the cash load option may not be used to purchase an ePassporte account.
.....
P.S.? Pentru videochat trebe sa imi creez eu un card E pass ... sau imi va fi eliberat de catre site-ul unde fac chat hostingu dupa ce in cont vor intra prima suta de usd ?
Special TKS
Sfatul meu : Daca ai vreun membru mai de incredere,adik..de foarte mare incredere
Io asa procedez..cand e vb de cecuri,epass,paypal sau altele
Coca-Cola,Cold As Ice,Sa mor yo;))