Ma gandesc la faza asta de cand a venit ifu la noi in tara:))))pai numai daca te duci intr-o discoteca si tipi JASMINNNNNNNNNNNNN!!! sa vedeti ce se ascunde lume..unu la baie..unu la dj..unu cica vb la tel:)))
ar fi prea frumos..da cred ca juma din buc sunt hoshti..la unii le e rusine.nu vad dc...in fine..e frumos asa
bafta la toti si toate la $$$ si Euroi;;)
Va pupa Kidu:*
intalnire intre hosti
- d3m0nlady23
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Dap cred ca ai dreptate la faza cu ascunsul
, aici este o mica problema, desi fenomenul a luat amploare si sunt foarte multi tineri care lucreaza in domeniu , culmea sunt tot atatzia care nu stiu cu ce se mananca ( au o parere total gresita) iar cand aud de x sau y ca se ocupa cu videochatul .... rad , barfesc si nu folosesc intocmai cuvinte de lauda .....Pentru a nu mai sta sa pierzi timpul cu explicatii inutile unor oameni care oricum se cred mult prea interesanti si plini de ei , pentru a incerca sa inteleaga despre ce este vorba , sau macar motivele pentru care practici aceasta meserie ( majoritatea chiar avem nevoie de fiecare $ care il facem),preferi sa te ascunzi sa minti ... sa te faci ca ploua .
.
I was born free now I`m expensive
-
he he he ... mai nou dak te duci in kristal club (sorry pt reclama) ai sa auzi si dedicatii pt performeri
)
- Xmodel69
- User Junior
Si pana la uram o sa ajungem sa facem o intalnire cu mai multi hosti? 
(*)Kidu pupa fetele dulci si-i saluta pe baieti!!!(*)
www.PictureTrail.com/the_kid69
www.PictureTrail.com/the_kid69