noutati deja vechi pentru unii
- videochat_father
- VIP
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
- videochat_father
- VIP
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
-
- User Activ
vai,se sensibil articol asta al doilea.ma iau lacrimile pentru sarmanele mame heroine care mai rotunjesc bugetu familiei cu vreo 7 mil pe luna.probabil asa e cand esti somer si ai un sot denaturat,daca nu mai bine mort.
E artisti astia de la Dilema,se simte.Bravo pentru atmosfera sumbra si decadenta descrisa,mai am putin si simt si mirosul de mucegai din apartamentul cu pricina.
Apropo,am eu impresia,sau "ta-ta-ta-taa-taa-taaa" ala plastic si sensibil descris e sunetu de privat la jasmin?..
E artisti astia de la Dilema,se simte.Bravo pentru atmosfera sumbra si decadenta descrisa,mai am putin si simt si mirosul de mucegai din apartamentul cu pricina.
Apropo,am eu impresia,sau "ta-ta-ta-taa-taa-taaa" ala plastic si sensibil descris e sunetu de privat la jasmin?..
- Maleficent
- Veteran
astia chiar nu mai au nimic interesant de scris....se baga toti peste vchat cand colo sunt muci toti.....abereaza fiecare pe limba lui...halal tara
- jayxflash
- User Junior+
E Jasimn... am avut eu curiozitatea sa caut, si nickurile sunt chiar reale si sunt grandma toate 
Oricum, daca asa simt fetele alea videochatul, din punctul meu de vedere nu au ce cauta in studio.
punct
Oricum, daca asa simt fetele alea videochatul, din punctul meu de vedere nu au ce cauta in studio.
punct
-
- Veteran
VAI DOAMNE UNDE AM AJUNS,PENIBIL DAR TOTUSHI F ADEVARAT