fratzilor......un mic sfat va rog mult
fratzilor va rog frumos sa ma ajutati shi pe mine cu o problema....eu am lucrat o luna de zile la un studio pe secretfriends shi site-u era frumushel....este mai soft shi ma descurcam f bine pe el(shtiu ceva engleza shi ii tzineam de vrba super mult pe clienti)dar prblma este ca minutu era 15 centi shi...mai mult de 500 de dolari n-am facut(bine ca in prima luna e mai greu intotdeauna)..oricum sint buni shi aia...alta e problema...acu mi-am facut de acasa cont pe jasmin shi pe joy fratzilor shi recunosc ca nici n-am mai stat logata 8 ore/zi dar...nu imi erge treaba...aici clientzii sint ..sub orice critica...toate insultele care mi se aduc in free ma doboara(eu obisnuita pe secret cu free doar imaginea iar chat-ul doar in pvt) sint f vulgari shi am nimerit numai clienti care au stat cate 2 minute..dupa ce ca sint rari mai stu shi putin shi nu vor sa-i intrebi nici macar numele..vor direct "show show show"...in partea cealalta erau numai oameni educatzi...e! va rog sa ma ajutati shi pe mine cu un sfat.....ce site shtiti care sa semene cu secretfriends?shi pa care sa-mi pot face cont de acasa?adik site soft cumintzel shi eventual fara freechat...unde membrii vin shi mai stu shi de vorba nu numai...am inteles ca pe jas la cat. nonudity nu prea merge treaba nu?...ash putea sa trec cumva la nonnudity dupa ce am stat 2 saptamani la categoria nudity(pe jas?)..va multumesc f mult anticipat shi am incredere ca se va gasi cineva sa-mi raspunda shi mie....asta m-ar interesa..un site soft sa mi se potriveasca shi mie unde sa cashtig shi yo macar 500 dolari/luna(makr la inceput) multzam mult shi baftas
- SAD^^EYES
- Administrator
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Buna,
Daca nu faci fata la atmosfera "incendiara"din livejasmin categoria girls, te poti muta la NON-NUDITY, daca iti vezi de treaba: lucrezi zilnic la aceleasi ore, intri odihnita pe site, comunici permanent cu vizitatorii, zambesti cat mai mult, tragi tare sa iti perfectionezi engleza etc, este imposibil sa nu faci suma de care zici u. In paralel iti poti face cont pe imlive, clientii de acolo sunt mai soft.
Bafta acolo.
Daca nu faci fata la atmosfera "incendiara"din livejasmin categoria girls, te poti muta la NON-NUDITY, daca iti vezi de treaba: lucrezi zilnic la aceleasi ore, intri odihnita pe site, comunici permanent cu vizitatorii, zambesti cat mai mult, tragi tare sa iti perfectionezi engleza etc, este imposibil sa nu faci suma de care zici u. In paralel iti poti face cont pe imlive, clientii de acolo sunt mai soft.
Bafta acolo.