doar o parere

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
veveritza
Has thanked: 0
Been thanked: 0

"Intrati si dumneavoastra asa zisi iubitori si practicanti de video chat pe forumul siteului http://www.adult-webcam-faq.com/forum/ si sa imi spuneti mai apoi daca sunt interesante discutiile intre oamenii de acolo si daca informatiile va sunt de ajutor" (SadEyes, 5ian2005)

Buna. M-am gandit mult si intr-un final m-am decis sa-mi spun si eu parerea despre cum se desfasoara discutiile in acest forum (avc.ro).Am vazut multe posturi intr-adevar folositoare, sunt cateva persoane care chiar fac eforturi sa ajute cu informatii pertinente despre activitatea de videochat.
M-am bucurat cand am gasit acest forum pentru ca am crezut ca este o expresie a unei comunitati deschise si comunicative.
Am vazut insa ca nou venitii sunt tratati cu multa condescendenta si ironie chiar, si ca la intrebarile lor de cele mai multe ori se raspunde in doi peri. Am intrat la inceputul anului pe forum si am fost uluita sa vad ce limbaj vulgar foloseau unii membri vechi ai forumului (cu ata mai mult cu cat chiar acesti 'ini-moshi'au dat destule informatii demne de luat in seama).
Nu stiu cum vedeti voi lucrurile dar totusi parerea mea este ca o politete elementara este strict necesara pe un forum public; nu stiu cati oameni se simt incurajati sa-si posteze intrebarile sau sa-si imparta experienta cand intra pe forum si citesc topicuri pline de injuraturi si remarci sarcastice. (unul din 'ini-moshii' cu pricina chiar a zis ca de-abia astepta sa revina Sad pe forum sa-l 'curete' de mesajele respective)
Am intrat si pe linkul dat de Sad (in citatul de mai sus) si acolo am gasit intr-adevar mult mai multa informatie si mult mai putine orgolii susceptibile. Sunt totusi convinsa ca si forumul romanesc poate ajunge la un nivel mult mai bun cu singura conditie sa existe un pic mai multa deschidere in a furniza informatiile.
Eu am cochetat cu avc acum vreo 5 ani, si de 2 ani am luat lucrurile mai in serios. Am lucrat la studiouri in Bucuresti, unde am fost foarte nemultumita de owneri, pentru ca nu m-au ghidat in nici un fel. De altfel lipsa lor de profesionalism a dus la inchiderea acelor studiouri. Dupa ce am facut niste bani, mi-am luat un pc si un webcam si am inceput pe cont propriu si m-am lovit de absolut toate problemele cu care se confrunta un incepator in ale avc. Inca intru in categoria modelelor cu performante medii, dar sper sa ajung la mai bine.
As fi vrut sa descopar acest forum acum 2 ani dar asta e. Bine ca l-am gasit chiar si acum. Oricum am fost bucuroasa sa citesc aici despre studio owneri care chiar investesc timp si experienta in modelele lor, care se preocupa de optimizarea permanenta a performantelor modelelor si de confortul lor in studio.
Sper sa nu va simtiti jigniti de mesajul meu, cam lung e drept, dar chiar cred ca merita sa va ganditi de 2 ori inainte de a da un raspuns sarcastic sau ironic, sau mai rau, cu injuraturi etc. Nimeni nu se naste invatat. Plus ca la intrebari puerile nu e obligat nimeni sa raspunda.
Cu mult drag............Veveritza :wink:
SoulCams Models Studios wanted
Dorian
User Activ
User Activ

Buna...si din partea mea, bine ai venit pe acest forum desi nu esti la primul post.Ma bucur ca sunt persoana care-ti raspunde la mesajul tau si sper sa o faca si ceilalti si sa nu se sperie sa citeasca mesajul tau.
Nu as dori sa iau apararea celor mai vechi de pe forum si care in unele momente au folosit limbaj mai putin adecvat in raspunsurile lor, insa as dori sa urmaresti, ca, mai mereu au fost situatii care au declansat acel limbaj si atitudine, si ca in viata de zi cu zi, de multe ori, orgoliul din noi lucreaza.

Exista dupa cum ai observat nou veniti care adreseaza intrebari la care raspunsul e foarte simplu de gasit la un simplu search pe forum si poate si acesta e un motiv in plus sa fie luati peste picior.

Si inca o paralela cu viata de zi cu zi.....suntem aici, mi-ar place sa cred ca intr-o familie, intr-o familie, mereu fratii mai mari mai dau cate o castana celor mai mici.Asa ca.....nu mai fi suparata pe acestia.Te vor ajuta si pe tine si pe altii ca mine si ca tine ....in orice problema corect formulata si la care nu s-a mai raspuns...sau s-a raspuns insa se mai pot aduce imbunatatiri ori situatia e noua.

Sper la final, ca toate informatiile existente pe acest forum sa ne ajute pe toti sa ne ridicam la nivelul de model(e) bune sau foarte bune.
cacao

asha este aici ai dreptate in ce spui.....am postat shi eu o intrebare shi am cerut cateva pareri shi sincer mi-e un pic teama de rspunsuri...s-ar putea lumea sa ma ia peste picior....dar..ce sa-i facem incercam shi noi ca in alta parte n-avem unde..baftas
AlexAvcStudio

Sunt deacord si eu cu ce ai spus mai sus veveritza.Dar sa sti ca deseori intre noii veniti si in loc sa stea sa caute informatile dorite arunca o intrebare si au rezolvat problema....Aici si mie imi vine sa le fac comentarii si sa dau cu ei de pamant...Eu am dat peste fel si fel de persoane care m-au invatat multe in viata de zi cu zi si de aici am invatat multe chestii interesate care ma face sa am un succes mult mai mare daca m-as fi chinuit sa-l descopar singur.Parerea mea ca cei mai mari dusmani din video-chat ti poti face de aici...desi toti sunt "prietenosi"...dar daca esti nou asa cum sunt eu pe aici este cel mai bine sa stai in umbra si sa urmaresti tot ce se intampla.Eu m-am lecuit cu a posta un subiect.Ma descurcam si singur de multe ori sa aflu anumite informatii,dar imi placea sa ascult parerea la taoata lumea si sa selectez ce este bun...Drept dovada sunt multi care au video-chat dar sunt fff multi care fac lucru asta numai pt $$$$....infine sa nu o mai lungesc.De la o idee la alta concluzia este ca toti adminii de aici ar trebui sa fie mai atenti si sa ia masari asupra rau facatorilor si care nu prea au ceva in cap....
Infinity
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

Stiu ca si nou venit pe acest forum este un pic cam dificil sa-l butonezi si e mai usor sa postezi un nou topic in loc sa dai search, dar anumitor persoane, numai observandu-le limbajul si modul de exprimare, le deduci nivelul de evolutie eventual scopul in lumea video chatului.

Majoritatea sunt in cautare de noi metode de frauda sau loiali vechilor metode de a fura/strica piata si a se inavuti repede.

Raspunsurile acelea acide pe care le primesc sunt uneori binemeritate si imi pare rau ca posturile lor ajung sa fie aprobate. Totusi, dreptatea este si de parte avoastra pe de-o parte, caci intr-adevar "cei mici isi mai iau castane" chiar daca nu le merita.

In speranta ca nu vom face lumea video chatului mai buna ci noi vom deveni mai buni va doresc tuturor succes si spor la bani! :)
Fermecătoare ca o zână, amăgitoare ca o cadână, impunătoare ca o stăpână
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”