Probleme cu contul meu de yahoo!!!!

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
rebeka
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut la toata lumea!

Vin si eu cu o probelma foarte grava si daca este cineva in masura bineinteles si contra cost sa am ajute ar fi foarte bine.Problema mea se refera la faptul ca acum 2 zile contul meu de yahoo a fost spart,stiu si si ip-ul de la care s-a facut acest lucru, atat am putut afla pana acum si banui ca r fi o persoana din cercul meu de prieteni .Acolo aveam cateva mailuri de la situri cu care colaborez si multe alte lucruri care pot exista si sunt importante intr-un email.
Rugamintea mea este sa ma ajute cineva sa imi recuperez parola care pers.respectiva mi-a schimbat-o.Astept un raspuns de la voi ,de la cei care ma pot ajuta in aceasta problema :( :?:

good luck all!!!
rebeka
SoulCams Models Studios wanted
Ericssson
User Activ
User Activ
Has thanked: 2 times

poti scrie celor de la yahoo, este singura solutie care ti-a mai ramas, le dai cit mai multe detalii posibile, cind a fost facut mailul, daca aveai foldere care sunt alea, care au fost ultimele mailuri primite, cam cite mailuri aveai in inbox in momentul in care ti-a fost sparta parola, cind ti-a fost sparta, si cit de multe detalii iti poti aminti din inboxul tau, care sa-i ajute pe ei sa se lamureasca ca tu esti adevaratul owner al mailului.
Ai sanse de 90 % daca le scrii unmail coerent si plin de informantii folositoare sa iti recapeti casuta inapoi.
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
LionKing

Ericssson a evidentiat tot ceea ce era important .... mai putin ca daca ai alternate email selected ... poti sa incerci recuperarea parolei uitate ... si cu datele tale vei schimba parola cu ce doresti tu ... :idea:
www.vladlaurentiu.ro - fotograf intre fotografi ...
rebeka
User Junior+
User Junior+

Merci mult pentru ajutor,mi-am putut recupera parola de la cei de la yahoo.Oricum am inchis contul respectiv.
Multumesc inca o data pentru ajutor!
Bafta la $$$ :D
rebeka
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”