Schimbare adresa e-passporte

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
Mikebv24
Has thanked: 0
Been thanked: 0

AM CONT PE IM-LIVE SI AM ALES CA PLATA SA FIE FACUTA PRIN E-PASSPORTE NUMAI CA NU MI-A AJUNS PANA ACUM CARDUL DE LA EI SI VREAU SA SCHIMB PLATA PE ALT CARD E-PASSPORTE PE CARE I-L AM DE LA JASMIN.MA INTERESEAZA DACA ESTE POSIBIL ACEST LUCRU SI CUM?
MERCI ANTICIPAT[/b]
SoulCams Models Studios wanted
plasma
User Activ
User Activ

Eu am incercat sa fac acelasi lucru cu un cont business de epassporte. Mi-au trimis raspuns cei de la Imlive ca atata timp cat am un cont epassporte facut de ei nu pot sa primesc banii pe un alt cont epassporte. O solutie ar fi sa primesti banii tot pe contul epassporte de la imlive si sa faci transfer wire din contul epassporte intr-un cont bancar (am impresia ca te costa 50$ chestia asta). Oricum conturile facute de Imlive pe epassporte au multe restrictii asa ca nu vei putea face transferuri intre conturile epassporte.
Mikebv24

Merci mult oricum le-am scris e-mail sa vad ce-mi raspund ei,si daca nu pot sa fac nimic astept cardul lor de e-passporte numai ca mi se pare aiurea,de ce sa nu vrea sa-mi bage banii pe adresa de epassporte care le-o dau eu .
iubitzica

Te rog spune-mi si mie daca a ajuns ePassportul de pe imlive la tine pana la urma si cat a durat? Pt ca si eu il toooooot astept.
Merci frumos:)
Mikebv24

Pai cred ca acum i-mi ajunge,epassportul de la IMlive si eu i-l astept de mult,dar dupa mai multe e-mailuri la ei si la epassporte mi-au zis ca dupa ce voi avea niste bani in cont(20$)mi-l voi trimite,ca pana acum cica mi-au platit prin cec care nu a ajuns niciodata la mine dar totusi el a fost incasat.De schimbat nu vor sa mi-l schimbe cu alt epassporte.Cred ca Dureaza cam 3 saptamani pana ajunge .
plasma
User Activ
User Activ

vine destul de repede. la mine a ajuns in 2 saptamani dupa ce am platit taxa de 20 $.
adid22
User Activ
User Activ

confirm,mie mi-a ajuns asearafix doua saptamani dupa ce am cerut cardul fizic din contul virtual de epassporte.
iubitzica

Si eu am platit taxa aia de 20$ pe 16 ausgust si nu stiam cand si cum sa-l astept:) Multumesc pentru linistiri:)
Mikebv24

L-am comandat si eu azi.Sunt curios cand ajunge.Cred ca in 10-14 zile dupa cum scrie acolo.
Bafta la $$$$.
iubitzica

nu stiu de ce zice lumea ca nu sunt ajutati cand cer sfaturi aici? multumesc tuturor:)
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”