MiniDV pe calculator

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
danger21
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salutare !
Am un minidv conectat prin firewire si softul dvdriver si nu reusesc sa conectez camera pe calclulator!Bag cablul si nici o miscare nu-mi zice new hardware sau ceva de genul si nici in dvdriver nu o vede ! Ce ar trebui sa fac, help :(
SoulCams Models Studios wanted
danger21
User Junior+
User Junior+

Chiar nimeni nu ma ajuta ? :(
am dat search si nu am gasit ce vroiam
gica_care_este
Veteran
Veteran

danger21 scrie:Salutare !
Am un minidv conectat prin firewire si softul dvdriver si nu reusesc sa conectez camera pe calclulator!Bag cablul si nici o miscare nu-mi zice new hardware sau ceva de genul si nici in dvdriver nu o vede ! Ce ar trebui sa fac, help :(

Din ce inteleg eu, te-ai conectat prin firewire diret in portul firewire al comp. Nu folosesti o placa de captura sau tv tuner?

De obicei firewire este folosit pt a trece un fil inregistrat de pe camera in computer sau chestii asemenatoare.
Pt Live feed conectezi camera prin S-Video sau RCA.

Personal nu am incercat pina acum sa fac o transmisie live prin firewire.
Populus Romanus Fuckum Est
danger21
User Junior+
User Junior+

nu am inca tv tunner dar am bagat pe firewire si trebuia sa imi zica ceva nu? maca windowsul ca a recunoscut-o sau sa o vad cu webcamdv sau dvdriver nu?
am incercat cu toate si nimeni nu o vede
am incercat 2 porturi firewire si nimic!
nu mai stiu ce sa fac :(
raulis
User Junior+
User Junior+

danger21 scrie:nu am inca tv tunner dar am bagat pe firewire si trebuia sa imi zica ceva nu? maca windowsul ca a recunoscut-o sau sa o vad cu webcamdv sau dvdriver nu?
Asa am patit si eu .. cu Sony HC46.. numai ca am folosit varianta USB .. si nu o vedea de nici un fel .. in schimb dupa ce am instalat driver, soft-uri de pe CD cand am bagat mufa de USB win. a gasit-o si a inceput sa faca cautarile de driver .. dupa care .. totul OK. Vezi in manual.. poate gasesti ceva la capitolul unde este descrisa conectarea cu un PC.

Salut
danger21
User Junior+
User Junior+

raulis scrie:
danger21 scrie:nu am inca tv tunner dar am bagat pe firewire si trebuia sa imi zica ceva nu? maca windowsul ca a recunoscut-o sau sa o vad cu webcamdv sau dvdriver nu?
Asa am patit si eu .. cu Sony HC46.. numai ca am folosit varianta USB .. si nu o vedea de nici un fel .. in schimb dupa ce am instalat driver, soft-uri de pe CD cand am bagat mufa de USB win. a gasit-o si a inceput sa faca cautarile de driver .. dupa care .. totul OK. Vezi in manual.. poate gasesti ceva la capitolul unde este descrisa conectarea cu un PC.

Salut
multzam am sa caut un manula pe net ca nu am pentru camera
sa vad cum ma lamuresc baietii de la sony :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”