Am un minidv conectat prin firewire si softul dvdriver si nu reusesc sa conectez camera pe calclulator!Bag cablul si nici o miscare nu-mi zice new hardware sau ceva de genul si nici in dvdriver nu o vede ! Ce ar trebui sa fac, help
MiniDV pe calculator
- danger21
- User Junior+
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Salutare !
Am un minidv conectat prin firewire si softul dvdriver si nu reusesc sa conectez camera pe calclulator!Bag cablul si nici o miscare nu-mi zice new hardware sau ceva de genul si nici in dvdriver nu o vede ! Ce ar trebui sa fac, help
- gica_care_este
- Veteran
danger21 scrie:Salutare !
Din ce inteleg eu, te-ai conectat prin firewire diret in portul firewire al comp. Nu folosesti o placa de captura sau tv tuner?
De obicei firewire este folosit pt a trece un fil inregistrat de pe camera in computer sau chestii asemenatoare.
Pt Live feed conectezi camera prin S-Video sau RCA.
Personal nu am incercat pina acum sa fac o transmisie live prin firewire.
Populus Romanus Fuckum Est
- danger21
- User Junior+
nu am inca tv tunner dar am bagat pe firewire si trebuia sa imi zica ceva nu? maca windowsul ca a recunoscut-o sau sa o vad cu webcamdv sau dvdriver nu?
am incercat cu toate si nimeni nu o vede
am incercat 2 porturi firewire si nimic!
nu mai stiu ce sa fac
nu mai stiu ce sa fac
- raulis
- User Junior+
Asa am patit si eu .. cu Sony HC46.. numai ca am folosit varianta USB .. si nu o vedea de nici un fel .. in schimb dupa ce am instalat driver, soft-uri de pe CD cand am bagat mufa de USB win. a gasit-o si a inceput sa faca cautarile de driver .. dupa care .. totul OK. Vezi in manual.. poate gasesti ceva la capitolul unde este descrisa conectarea cu un PC.danger21 scrie:nu am inca tv tunner dar am bagat pe firewire si trebuia sa imi zica ceva nu? maca windowsul ca a recunoscut-o sau sa o vad cu webcamdv sau dvdriver nu?
nu mai stiu ce sa fac
Salut
- danger21
- User Junior+
multzam am sa caut un manula pe net ca nu am pentru cameraraulis scrie:Asa am patit si eu .. cu Sony HC46.. numai ca am folosit varianta USB .. si nu o vedea de nici un fel .. in schimb dupa ce am instalat driver, soft-uri de pe CD cand am bagat mufa de USB win. a gasit-o si a inceput sa faca cautarile de driver .. dupa care .. totul OK. Vezi in manual.. poate gasesti ceva la capitolul unde este descrisa conectarea cu un PC.danger21 scrie:nu am inca tv tunner dar am bagat pe firewire si trebuia sa imi zica ceva nu? maca windowsul ca a recunoscut-o sau sa o vad cu webcamdv sau dvdriver nu?
nu mai stiu ce sa fac
Salut
sa vad cum ma lamuresc baietii de la sony