Buna! Incerc prin acest mesaj sa gasesc ajutor intr-o problema. Detin un studio cu peste 25 de modele, initial am lucrat numai pe Stream, acum incercam sa lucram simultan pe mai multe siteuri. Problema a aparut cand am instalat Cam Splitterul. Blocheaza calculatoarele. As avea nevoie de o informatie referitor la ce alt tip de program as putea folosi, tot de tip multiplier, care sa nu altereze calitatea imaginii, in afara de cam splitter? Mai exista astfel de softuri? Oriunde caut pe internet numai de cam spliter dau sau de cam zoomer. Eu folosesc camere digitale Sony.
Va rog, daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscatoare.
Multumesc!
Alte softuri
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Buna,eu itzi recomand TRACKER CAM ...Abracadavra scrie:Buna! Incerc prin acest mesaj sa gasesc ajutor intr-o problema. Detin un studio cu peste 25 de modele, initial am lucrat numai pe Stream, acum incercam sa lucram simultan pe mai multe siteuri. Problema a aparut cand am instalat Cam Splitterul. Blocheaza calculatoarele. As avea nevoie de o informatie referitor la ce alt tip de program as putea folosi, tot de tip multiplier, care sa nu altereze calitatea imaginii, in afara de cam splitter? Mai exista astfel de softuri? Oriunde caut pe internet numai de cam spliter dau sau de cam zoomer. Eu folosesc camere digitale Sony.
Va rog, daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscatoare.
Multumesc!
- gica_care_este
- Veteran
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Cam spliter fiind acleasi lucru cu softul numit splitcamera? Daca nu incearca www.splitcamera.com
Populus Romanus Fuckum Est