intrebare
- michelexsex
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
am reusit sa dowlnloadez windows media center 2005.Voi ce ziceti merita sa trec de la win sp2 pro la acesta?
salut...io mi-am tras un sistem dell din state acum 1 saptamana si a venit cu media center 2005 pe el...plus multe alte tziganii puse de inginerii de la dell total nefolositoare..ei bine merjea sistemul dar nu se compara cu winxp cu sp2 pe el...cel putin acum zboara pe langa ce fel merjea inainte...parerea mea..ciao
- michelexsex
- User Junior
tu ce sistem ai ?eu am un Athlon la 200+ cu 512 ram si 80 giga hardul.Cu securitatea cum sta?Ah era sa uit mai am si o placa grafica ATi 9250.
Ma refer la secu daca este la fel de secure ca xp pro sp2.
Thanks
Ma refer la secu daca este la fel de secure ca xp pro sp2.
Thanks
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- BlueVD
Media center-ul (contrar majoritatii opiniilor) e un XP home edition un pic mai bun. Exista cateva utilitare care practic iti arata diferentele majore.
Parerea mea personala e ca Media Center-ul ramane pentru home useri, nu pentru studiouri sau chathost-uri...
WinXPfather, aici te inseli putin. Diferentele sunt destul de mari datorita faptului ca Media Center-ul a fost evoluat de pe platforma Home Edition a XP-ului. Da, cei de la MS au mai adugat cateva chestii legate de media si de securitate, dar XP-ul SP2 inca e mai bun. Ca sa nu vorbim de faptul ca la resurse, cere mai putin.Media center e xp cu cateva programe multimedia in plus....nu e nimic altfel...
Parerea mea personala e ca Media Center-ul ramane pentru home useri, nu pentru studiouri sau chathost-uri...
Daca te impusti in picior si te doare... capul, inseamna ca ai probleme cu vecinul de vis-a-vis... !?!?!? =)
- WinXPfather
- Moderator
Pai unde ma contrazic eu? Care XP SP2? ca toate sunt XPSP2 si Home si Pro si Media Center. Diferenta intre ele e de maxim 30 fisiere. Ca dovada compara directorul I386 la cele 3 sisteme. Oricand din home poti face pro sau media center adaugand fisierele necesare. Am facut un uitlitar propiu ce face asta, modificand kitt-ul ca sa salvez spatiu pe dvd, deci le cunosc fff bine pe toate. Altfel nu-mi incapeau pe un dvd 24 de sisteme toate bootabile. Tot asa de simplu faci dintr-o versiune OEM una retail...diferenta e de 3 directoare 25 fisiere 14.1 mb.
Mai mult...exista utilitare ce transforma o veriune deja instalata in alta...
de ex: Windows Xp Media Center AddON, Convert Xp To Media Center, numele spune de la sine ce si cum.
In media center nu s-a adaugat nimic inafara de multimedia , nimic securitate, e plin netul de tutoriale, asa ca nu e cu nimic mai bun...
XP are mai multe legate de securitate si retea...si apropo...niciodata 2k-ul nu va fi mai bun decat XP-ul, dar nu e un forum de profil sa intru in detalii...
Mai mult...exista utilitare ce transforma o veriune deja instalata in alta...
de ex: Windows Xp Media Center AddON, Convert Xp To Media Center, numele spune de la sine ce si cum.
In media center nu s-a adaugat nimic inafara de multimedia , nimic securitate, e plin netul de tutoriale, asa ca nu e cu nimic mai bun...
XP are mai multe legate de securitate si retea...si apropo...niciodata 2k-ul nu va fi mai bun decat XP-ul, dar nu e un forum de profil sa intru in detalii...
- BlueVD
WinXPfather, stii destul de multe. Tin totusi sa mentionez faptul ca m-am jucat cu xp-ul destul de mult (din un cd cu xp professional am facut unul cu home, si altul cu embedded) si mi-am recompilat cateva din bucatile de la win xp (de firewall, de ipv6 si de fs (am adugat suport pt exfs2 si extfs3)). Cat despre 2000 am avut versiunea Server.
Si la diferentele dintre media center si XP-ul normal sunt: citeste pe microsoft.com articolele despre partile care le-au modificat din start ca sa nu mai fie neovie sa-ti instalezi vreo 25 de hotfix-uri...
Daca vrei sa mai continuam discutia, recomand PM-urile.
Sorry daca cumva te-am ofensat.
Si la diferentele dintre media center si XP-ul normal sunt: citeste pe microsoft.com articolele despre partile care le-au modificat din start ca sa nu mai fie neovie sa-ti instalezi vreo 25 de hotfix-uri...
Daca vrei sa mai continuam discutia, recomand PM-urile.
Sorry daca cumva te-am ofensat.
Daca te impusti in picior si te doare... capul, inseamna ca ai probleme cu vecinul de vis-a-vis... !?!?!? =)
- WinXPfather
- Moderator