Sora pe spread. Fetele ,Help!
- morcove
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ok , problema este simpla , tot intra la o fata de la mine din studio , unu si ii cere sa improvizeze fantezi cu el dar....CA EA SA FIE SORA LUI IN FANTEZIE. Bun . no problem she says , poate fi shi miss moneypenny din 007 si el Dr.Evil , Dar , mi a comunicat o fata cu ceva mai multa experienta ca nu ai voie sa creezi fantezi ....cu rudele .(Cred ca INCEST se numeste poanta). Deci intrebarea este in felul urmator , poate fata sa ``isi joace rolul`` fara ca cei de la site sa ii faca probleme? . PS: eu am citit contractul semnat si nu am gasit nimic de genul , poate mai gasesc lectura pe site ...dar cel mai bine postez .
http://www.youtube.com/watch?v=cU5dYGPynqE
-
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
si io am mai intalnit astfel de cerinte si am satisfacut omu si nu cred ca poti sa ii zici incest(poate incest virtual
)daca spui ca ai si 13 ani atunci cred ca incepe sa se puna pb de minori etc.
si cu ruptul de falci ,cred ca e mai bine sa isi satisfaca animalu' fanteziile virtual ,daca nu se poate abtine,decat sa iasa pe strada si sa inceapa nenorocirea...
si cu ruptul de falci ,cred ca e mai bine sa isi satisfaca animalu' fanteziile virtual ,daca nu se poate abtine,decat sa iasa pe strada si sa inceapa nenorocirea...
Cred ca mai bolnav decat ala care o cere esti daca chiar prestezi asa ceva!O fi Domne fantezie dar ....
NU AI VOIE SA PRETINZI CA AI SUB 18 ANI NU AI VOIE SA JOCI ROLUL SURORII ...
You may not use, or allow others to use, your LIVE WEBCAMS account, either directly or indirectly, to:
(c) post, transmit, promote, link, or facilitate the distribution of content that may generally be considered obscene, including, but not necessarily limited to, bestiality, urination/defecation, fisting, incest, extreme sado-masochism or bondage presented in a sexual context, or any presentation of minors engaged in intimate physical contact or sexual situations, acted or depicted
NU AI VOIE SA PRETINZI CA AI SUB 18 ANI NU AI VOIE SA JOCI ROLUL SURORII ...
You may not use, or allow others to use, your LIVE WEBCAMS account, either directly or indirectly, to:
(c) post, transmit, promote, link, or facilitate the distribution of content that may generally be considered obscene, including, but not necessarily limited to, bestiality, urination/defecation, fisting, incest, extreme sado-masochism or bondage presented in a sexual context, or any presentation of minors engaged in intimate physical contact or sexual situations, acted or depicted