Antispyware: Microsoft Anty Spyware latest version
Firewall: Kerio Personal Firewall
Toate astea sunt instalate de aproape un an pe computerul unui incepator intr-ale netului, intra pe tot felul de situri si computerul este (inca) intact...
Cheers!
Idem , Taticule! Regulament, Amenzi si biciul.videochat_father scrie:va vine sa credeti ca eu nu folosesc nici un antivirus pe nici unul din calculatoarele din studio? si nici un antispy? si nu am avut niciodata probleme in ultimile 6 luni... de ce oare?
Si nu ne zici si noua cum ajungem in XP sa facem chestia de care spui... pt ca mi se pare ca este cu totul si cu totul fascinanta solutia asta de a salva windowsul de "oboseli" !!!morcove scrie:windows XP + SP2
DeepFreeze on Partition C
McAfee Antivirus+Firewall+spyware
Orce alta informatzie de importantza secundara mutata pe o partitie secundara.
PS : Sper ca stiatzii de chestia cu ``Time Travel`` a windowsului XP , adica sa aduca PC ul la o configurare shi date in posesie din trecut ...adica orce intre 5 ani shi ierii .Zuper dupa parerea mea.Numai trebe sa ii dai repair sau sa refaci instalarea de fiecare data....
E vorba cumva de minunea care se cheama "system restore"?PS : Sper ca stiatzii de chestia cu ``Time Travel`` a windowsului XP , adica sa aduca PC ul la o configurare shi date in posesie din trecut ...adica orce intre 5 ani shi ierii .Zuper dupa parerea mea.Numai trebe sa ii dai repair sau sa refaci instalarea de fiecare data....