Buna.As vrea sa stiu si parerile voastre legat de securizarea calculatorului.
Care antivirus credeti ca e cel mai bun?
Trebuie folosit un program "anti-hacking"?
Trebuie folosit un program spyware?Care credeti ca e cel mai bun?
Eu folosesc kaspesky antivirus si antihacking si spyware doctor.Sunt bune? Ce credeti?
Securitatea calculatorului
- raz18avram
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- WickedNicole
Un windows bun cu updaturile facute, un NOD 32, si un Zone Alarm cu Spyware, si n-ai treaba. In schimb daca stii bine windowsul,ai putea sa-l setezi prin registri, si n-ai avea nevoie nici de spyware si nici de vreun antivirus, si merge si mult mai repede.c ya
Why getting drunk and drive when u can smoke and fly?!
- raz18avram
Merci mult. O sa salvez registrii dupa ce instalez windows-ul si apoi daca apar probleme o sa ii inlocuiesc.
In legatura cu update-urile de la windows....e o mare problema pe care am intalnit-o de foarte multe ori unde am lucrat:
Dc iti iei update-uri de 2 ori si ai anumite codecuri instalate si sanse de 90% sa iti strici windows-ul. Si acasa nu iau niciodata update-uri pentru windows, dar la munca eram obligati sa le luam ca lucram cu microsoft.
Deci sfatul meu este sa nu luati update-uri pentru windows de mai mul de 2 ori
In legatura cu update-urile de la windows....e o mare problema pe care am intalnit-o de foarte multe ori unde am lucrat:
Dc iti iei update-uri de 2 ori si ai anumite codecuri instalate si sanse de 90% sa iti strici windows-ul. Si acasa nu iau niciodata update-uri pentru windows, dar la munca eram obligati sa le luam ca lucram cu microsoft.
Deci sfatul meu este sa nu luati update-uri pentru windows de mai mul de 2 ori
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- sugarPink
- User Junior
observ ca ai postat in 2000 toamna:)) ..dar
spune-mi te rog care este diferenta dintre slipstreamul updaturilor si update-ul normal din Control Panel dupa instalarea windows-ului. Are rost sa slipstreamuiesc win7 cu Sp1 si update-urile la zi? sau ii ok daca ii dau update direct din ctrl pnl? (dupa fresh install)
ms!
spune-mi te rog care este diferenta dintre slipstreamul updaturilor si update-ul normal din Control Panel dupa instalarea windows-ului. Are rost sa slipstreamuiesc win7 cu Sp1 si update-urile la zi? sau ii ok daca ii dau update direct din ctrl pnl? (dupa fresh install)
ms!
sugarpink.models@yahoo.com - 0757 240 508
..you don't have to see the whole staircase ..
- SAD^^EYES
- Administrator
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Buna, parerea mea este ca sunt ok si updateurile normale din windows.. mai ales ca nu dureaza asa mult.sugarPink scrie:observ ca ai postat in 2000 toamna:)) ..dar
ms!
Bafta acolo.
Cu stima, Ionut
- sugarPink
- User Junior
Multumesc!
de vreo 3 zile ma macina chestia:))
de vreo 3 zile ma macina chestia:))
sugarpink.models@yahoo.com - 0757 240 508