Contracte

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
cls
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna! As vrea sa stiu daca , contractele cu site-urile care doresti sa vina prin posta trebuie facute pt fiecare fata, sau este de ajuns unul pentru firma? Si este necesara stampila lor sau doar semnatura? Multumesc
SoulCams Models Studios wanted
Marlboro
User Activ
User Activ

In functie de site-ul cu care o sa colaborezi o sa ai nevoie de contracte atat pt tine ca admin cat si pt fiecare model in parte.
Am formulat asa pt ca sunt intradevar si site-uri care nu cer contracte de colaborare...
Parerea mea este ca acele site-uri serioase au nevoie de aceste hartii, de altfel si tu vei avea nevoie de ele in cazul in care doresti sa te leglizezi.
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
cls

Multumesc pentru raspuns. As mai avea o intrebare...ai idee cam in cat timp iti trimit contractul prin posta, din momentul in care iei legatura cu ei? :?:
Marlboro
User Activ
User Activ

Raspunsul la intrebarea asta il gasesti pe fiecare site in parte cu care doresti sa colaborezi...
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”