AS VREA SA INCEP SI EU DE ACASA

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
donpsy
Has thanked: 0
Been thanked: 0

AS VREA SA INCEP SI EU DE ACASA SI NU STIU CUM!!!! in afara ca iti trebe o camera buna si internet altceva nu mai stiu nimic .ma puteti va rog ajuta (contactul in afara sectiunii de RECLAMA se face doar prin PM - ADMIN)sunt baiat mersi
SoulCams Models Studios wanted
shoshonik
User Junior
User Junior

pai in afara de o camera buna..de ex philips 840 k ,conexiunea la internet sa mearga bine ,nu cred k mai ai altceva d adaugat.acum in functie d situl p care vrei sa lucrezi bineinteles mai descarci unu doua programele si gata.
bafta multa la clienti si minute :D
ss
onlyme
User Junior+
User Junior+

donpsy scrie:AS VREA SA INCEP SI EU DE ACASA SI NU STIU CUM!!!! in afara ca iti trebe o camera buna si internet altceva nu mai stiu nimic .ma puteti va rog ajuta sunt baiat mersi
incearca sa stai vreo 3-4 saptamani sa citesti tot ce e scris aici si daca mai alte intrebari te vom ajuta cu placere...
playmateshows

itzi recomandam sa incerci si pe playmateshows.com ( simplu de facut conturi, primesti banii direct prin trasfer bancar, ai support si in limba romana )
joanna000

am auzit de foarte multe cazuri ..despre baiat cu videochat k nu le ies nimic .. doar in cazul in care lucrezi pe un gay site :lol:
*sweeeet*
Marlboro
User Activ
User Activ

Poate ca are partenera omu si vrea sa lucreze la cupluri...
g-host

donpsy scrie:AS VREA SA INCEP SI EU DE ACASA SI NU STIU CUM!!!! in afara ca iti trebe o camera buna si internet altceva nu mai stiu nimic .ma puteti va rog ajuta (contactul in afara sectiunii de RECLAMA se face doar prin PM - ADMIN)sunt baiat mersi
Iti mai trebuie ceva!!! Sa iti faci cont in banca unde sa primesti banii sau un cont afara cel mai bine . :lol:
Si sa ai actele in regula sa poti sa-ti faci conturi pe site-uri serioase. (adica cele serioase fiind cele care dau banii, nu te tzepuiesc si cat muceshti nu munceshti mult si degeaba- adica cat de cat sa ai trafic).
Outguesss

Te pot ajuta si eu, am parcurs acelasi drum.
Philips 840K, Internet la $130 pe luna, engleza cat cuprinde si nervi de otel :)
Daca nu ai gasit asistenta, pm me pe yahoo pt ajutor.
AmelieSlade
Been thanked: 1 time

Te sfatuiesc sa mergi la un studio. Ai acolo toata aparatura necesara si de calitate si ai si un training care te va ajuta sa furi meseria si sa faci multi bani.
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

AmelieSlade scrie: 08 Aug 2019, 20:49 Te sfatuiesc sa mergi la un studio. Ai acolo toata aparatura necesara si de calitate si ai si un training care te va ajuta sa furi meseria si sa faci multi bani.
Sa raspunzi la un topic vechi de 14 ani este o realizare.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”