AS VREA SA INCEP SI EU DE ACASA
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
AS VREA SA INCEP SI EU DE ACASA SI NU STIU CUM!!!! in afara ca iti trebe o camera buna si internet altceva nu mai stiu nimic .ma puteti va rog ajuta (contactul in afara sectiunii de RECLAMA se face doar prin PM - ADMIN)sunt baiat mersi
- shoshonik
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
pai in afara de o camera buna..de ex philips 840 k ,conexiunea la internet sa mearga bine ,nu cred k mai ai altceva d adaugat.acum in functie d situl p care vrei sa lucrezi bineinteles mai descarci unu doua programele si gata.
bafta multa la clienti si minute
bafta multa la clienti si minute
ss
- onlyme
- User Junior+
incearca sa stai vreo 3-4 saptamani sa citesti tot ce e scris aici si daca mai alte intrebari te vom ajuta cu placere...donpsy scrie:AS VREA SA INCEP SI EU DE ACASA SI NU STIU CUM!!!! in afara ca iti trebe o camera buna si internet altceva nu mai stiu nimic .ma puteti va rog ajuta sunt baiat mersi
-
itzi recomandam sa incerci si pe playmateshows.com ( simplu de facut conturi, primesti banii direct prin trasfer bancar, ai support si in limba romana )
am auzit de foarte multe cazuri ..despre baiat cu videochat k nu le ies nimic .. doar in cazul in care lucrezi pe un gay site :lol:
*sweeeet*
Iti mai trebuie ceva!!! Sa iti faci cont in banca unde sa primesti banii sau un cont afara cel mai bine . :lol:donpsy scrie:AS VREA SA INCEP SI EU DE ACASA SI NU STIU CUM!!!! in afara ca iti trebe o camera buna si internet altceva nu mai stiu nimic .ma puteti va rog ajuta (contactul in afara sectiunii de RECLAMA se face doar prin PM - ADMIN)sunt baiat mersi
Si sa ai actele in regula sa poti sa-ti faci conturi pe site-uri serioase. (adica cele serioase fiind cele care dau banii, nu te tzepuiesc si cat muceshti nu munceshti mult si degeaba- adica cat de cat sa ai trafic).
- AmelieSlade
- Been thanked: 1 time
Te sfatuiesc sa mergi la un studio. Ai acolo toata aparatura necesara si de calitate si ai si un training care te va ajuta sa furi meseria si sa faci multi bani.
- Adrian
- Moderator
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Sa raspunzi la un topic vechi de 14 ani este o realizare.AmelieSlade scrie: ↑08 Aug 2019, 20:49 Te sfatuiesc sa mergi la un studio. Ai acolo toata aparatura necesara si de calitate si ai si un training care te va ajuta sa furi meseria si sa faci multi bani.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!