Stie cineva vre-un program de windows prin care sa interzic accesul la anumite site-uri, deoarece nu cunosc linuxul.
Eu am gasit ceva pe net dar nu pot bloca doar anumite site-uri, el taie efectiv accesul la internet.
Multumesc !!!
Cum sa interzic accesul la anumite IP-uri respectiv site-uri
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- SAD^^EYES
- Administrator
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Merge sa interzici accesul la anumite siteuri direct din browser, cauti la Internet Options si apoi la Security, Restricted Sites si de acolo iti pui in lista toate siteurile care nu vrei sa fie accesate.
- Marlboro
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Mersi SAD^^EYES dar asta merge numai la internet explorer.
Eu folosesc si mozila pt ca fetele mele lucreaza pe mai multe site-uri si nu vreau sa solicit explorerul prea tare.
Am cautat si eu pe net ceva dar nu am gasit decat ceva ce blocheaza in totalitate accesul la internet.
Multumesc pt sfat totusi, am sa incerc si asa !!!
Eu folosesc si mozila pt ca fetele mele lucreaza pe mai multe site-uri si nu vreau sa solicit explorerul prea tare.
Am cautat si eu pe net ceva dar nu am gasit decat ceva ce blocheaza in totalitate accesul la internet.
Multumesc pt sfat totusi, am sa incerc si asa !!!
- videochat_father
- VIP
pur si simplu le interzici nu trebuie sa le restrictionezi..... chiar nu pot ele sa inteleaga ca nu au voie? daca esti admin sau owner impuneti regulamentu ca altfel ......
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
- Marlboro
- User Activ
Si oricum chestia e relativa pt ca sunt derivatii de site si nu le poti bloca pe toate. Ce vroiam eu sa fac era sa blockez prefixul de IP si implicit si derivatiile. Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau cum ca as incerca sa ma cac pe mine ca oricum sunt bata la chestiile astea.
Pur si simplu vroiam sa intelegi in amanunt despre ce vorbesc.
Pur si simplu vroiam sa intelegi in amanunt despre ce vorbesc.
- Marlboro
- User Activ
Te contrazic la faza asta videochat_father.
Intradevar, as putea face lucrul asta, sa le interzic sa navigheze aiurea, dar... vezi tu, legile sunt facute pt. a fi incalcate. Cu cat incerci sa stabilesti limite cu atat mai mult risti sa demonstrezi ca-l poti lipsi de libertati pe cel implicat si atunci e randul lui sa-ti demonstreze ca te inseli. E chestie de natura umana.
Si in cazul asta nu ai rezolvat nimic...
Intradevar, as putea face lucrul asta, sa le interzic sa navigheze aiurea, dar... vezi tu, legile sunt facute pt. a fi incalcate. Cu cat incerci sa stabilesti limite cu atat mai mult risti sa demonstrezi ca-l poti lipsi de libertati pe cel implicat si atunci e randul lui sa-ti demonstreze ca te inseli. E chestie de natura umana.
Si in cazul asta nu ai rezolvat nimic...
- SAD^^EYES
- Administrator
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Marlboro, m-am uitat mai bine peste subiectul care l-ai deschis tu, nu cred ca sfatul care ti l-am dat mai devreme cu Restricted Sites in Internet Explorer te va ajuta prea tare, blocheaza doar anumite lucruri din siteul respectiv, nu il blocheaza de tot.
Am cautat putin pe internet ceva care sa faca ce ai zis tu, dar nu am gasit ceva exact pe obiect, in sfarsit cred ca am gasit o alta solutie care ar face acelasi lucru, numai ca este putin de configurat.
Poti folosi un firewall, eu am facut acum un test cu Sygate Personal Firewall si functioneaza, In program ai Tools / Advance Rules optiune de a bloca trafficul spre anumite Ip-uri si apoi sa specifici ce program va fi afectat de aceste setari (internet explorer, modzilla etc), in loc de numele siteului bagi clasa de ip din care face parte si totul este ok apoi, siteul nu se mai incarca, am facut test pe yahoo care are 68.142.197.70 pe clasa (68.142.197.1-68.142.197.255).
Cred ca asta iti poate rezolva ce ti-ai pus in minte, daca ai probleme pe parcurs, contacteazama folosind livesuportul din pagina principala a sitului.
Am cautat putin pe internet ceva care sa faca ce ai zis tu, dar nu am gasit ceva exact pe obiect, in sfarsit cred ca am gasit o alta solutie care ar face acelasi lucru, numai ca este putin de configurat.
Poti folosi un firewall, eu am facut acum un test cu Sygate Personal Firewall si functioneaza, In program ai Tools / Advance Rules optiune de a bloca trafficul spre anumite Ip-uri si apoi sa specifici ce program va fi afectat de aceste setari (internet explorer, modzilla etc), in loc de numele siteului bagi clasa de ip din care face parte si totul este ok apoi, siteul nu se mai incarca, am facut test pe yahoo care are 68.142.197.70 pe clasa (68.142.197.1-68.142.197.255).
Cred ca asta iti poate rezolva ce ti-ai pus in minte, daca ai probleme pe parcurs, contacteazama folosind livesuportul din pagina principala a sitului.
- Marlboro
- User Activ
Multumesc pentru sfat SAD^^EYES. Uite ca la chestia asta nu ma-m gandit... mai ales ca si eu folosesc firewall-ul Sygate.
Asa am sa fac, cred ca e cea mai buna solutie ...
Mersi frumos..
Asa am sa fac, cred ca e cea mai buna solutie ...
Mersi frumos..