Cont suspendat temporar

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Eumorena
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna , sunt noua aici cât și pe videochat, mi-am făcut cont de câteva zile pe Jasmin și datorită faptului căci nu am avut webcamul pe care ei îl cereau mi-au suspendat contul temporar😞as vrea sa știu cam pentru cât timp va fi suspendat ptr ca am încercat sa iau legătura cu suportul de pe site dar nu îmi Răspunde ...
SoulCams Models Studios wanted
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Ce webcam aveai? Aici trebue sa te uite pentru webcamurile recomandate de ei:

https://wiki.livejasmin.com/display/EW/ ... ed+Cameras
Eumorena
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Al facut comanda de una care e la ei pe site și luni îmi ajunge dar nu știu dacă îmi vor debloca contul
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Eumorena scrie: 06 Iun 2020, 12:01 Al facut comanda de una care e la ei pe site și luni îmi ajunge dar nu știu dacă îmi vor debloca contul
Buna Eumorena,

Insisti la support pana raspunde explici situatia, ca esti model nou, ca ai avut un webcam mai slab, ca ai altul acum si le spui ce model, ii poti ruga chiar sa te ajute cu setarile si nu ar trebui sa fie probleme legate de deblocarea contului.

Bafta acolo si asteptam raspuns de la tine cu ce ai rezolvat.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”