Hey
Perioada trecuta am primit o surpriza de 5000$ de la un membru. Fiind in programul cu protectie impotriva chargeback-ului nu m-am stresat foarte tare, dar la sfarsit de perioada am fost surprinsa neplacut cu -2000$ la incasari (partea mea de tip). Am vorbit cu suportul si intr-un final mi-a spus ca nu se tine cont de protectie cand e vorba de tips si ca omul a dat tip din greseala si a venit sa isi ceara creditele inapoi. Membrul respectiv imi intrase peste un alt privat si m-am trezit cu 5000$ surpriza si a plecat, nu am interactionat cu el, nu stiu cine era. Eu inteleg ca omu' a gresit, dar totusi conform programului lor de protectie eu nu ar trebui sa platesc pentru asta..
V-ati mai confruntat cu o astfel de situatie?
chargeback tip livejasmin
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- SophyDavis1
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Da, eu m-am confruntat, nu cu un tip atat de mare, dar este adevarat ca membrul poate sa faca charge-back in ceea ce priveste tip-urile chiar daca ai protectie .
Eu prefer sa le spun membrilor mei sa ma ia in privat decat sa imi dea tip-uri pentru ca nu stii niciodata cum se gandesc ei mai bine si isi iau banii inapoi.
Iti recomand ca pe viitor daca ai un membru pe care nu il cunosti prea bine si vrea sa iti dea tips sa il convingi sa te ia in pvt. Asa este acoperita.
Eu prefer sa le spun membrilor mei sa ma ia in privat decat sa imi dea tip-uri pentru ca nu stii niciodata cum se gandesc ei mai bine si isi iau banii inapoi.
Iti recomand ca pe viitor daca ai un membru pe care nu il cunosti prea bine si vrea sa iti dea tips sa il convingi sa te ia in pvt. Asa este acoperita.