chargeback tip livejasmin

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
sheep
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hey
Perioada trecuta am primit o surpriza de 5000$ de la un membru. Fiind in programul cu protectie impotriva chargeback-ului nu m-am stresat foarte tare, dar la sfarsit de perioada am fost surprinsa neplacut cu -2000$ la incasari (partea mea de tip). Am vorbit cu suportul si intr-un final mi-a spus ca nu se tine cont de protectie cand e vorba de tips si ca omul a dat tip din greseala si a venit sa isi ceara creditele inapoi. Membrul respectiv imi intrase peste un alt privat si m-am trezit cu 5000$ surpriza si a plecat, nu am interactionat cu el, nu stiu cine era. Eu inteleg ca omu' a gresit, dar totusi conform programului lor de protectie eu nu ar trebui sa platesc pentru asta..
V-ati mai confruntat cu o astfel de situatie?
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Tips urile nu sunt protejate la cb.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
sheep
Been thanked: 2 times

Multumesc!
SophyDavis1
Been thanked: 1 time

Da, eu m-am confruntat, nu cu un tip atat de mare, dar este adevarat ca membrul poate sa faca charge-back in ceea ce priveste tip-urile chiar daca ai protectie .

Eu prefer sa le spun membrilor mei sa ma ia in privat decat sa imi dea tip-uri pentru ca nu stii niciodata cum se gandesc ei mai bine si isi iau banii inapoi.
Iti recomand ca pe viitor daca ai un membru pe care nu il cunosti prea bine si vrea sa iti dea tips sa il convingi sa te ia in pvt. Asa este acoperita.
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

Și dacă modelul nu mai lucrează nu mai au cum sa își recupereze niciun ban de la model ! in caz de un tip f mare! Atunci cum se mai procedează ?din banii cui
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”