Hey , stie cineva sau a auzit de aplicatii pe Android sau pe Iphone unde te inregistrezi , pui cateva poze dupa care membrii te pot suna , te vad si vorbesc cu tine ,iar fiecare minute e 1$ pentru tine.
Am auzit de la o prietena ca ar fi existat asa ceva , ba mai mult a incasat 500 $ paypal dupa 3 zile sau ceva de genu .
Ma intreb daca stiti ceva de asa ceva .
HAVE A NICE DAY
Aplicatii pe smartphone gen videochat
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Într-adevăr, există site-uri de texting+phonesex, dar nu știu dacă poți fi și văzută. Pui poze, faci un profil atractiv și în funcție de aceste aspecte vei fi sunată sau nu. Trebuie să știi engleză foarte bine, atât scris cât și vorbit, să fii bună pe text și să ai imaginație. Chat și Phonesex sites despre care am citit eu pe diverse forumuri sunt: Arousr, Babesofoz, Chatfunn, Chatstar, Dreamlover, IWantPhone, NiteFlirt, Phrendly, Ringhop, SexPanther, TalkToMe. Acestea sunt site-uri reale, despre care vei găsi mai multe informații și reviews dacă vei căuta. Sunt modele care câștigă mai mult din genul ăsta de activitate decât din camming.
Acum poate ți-am dat speranțe și sincer nu aș vrea să ți le înăbușesc, dar trebuie să ai în vedere că majoritatea dintre aceste sites acceptă modele din USA și Canada, mai puțin din Europa, sau cel mult din UK. Dar fiecare site în parte are opțiunea de a contacta supportul (Contact us), iei legătura cu ei, și dacă ai aptitudini, posibil să se facă și excepții.
Mult succes!
Salutând nemurirea printre muritori...
-
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Multumesc pentru raspuns.
Acum stau si ma intreb daca se castiga bine din una din aceste aplicatii
Naughty Cam se numeste aplicatia cu care ea face si cate 200$ pe zi
Intrebare de la sotul meu : sunt aplicatii si pentru baieti de genu , gay sau nu neaparat dar cu care sa vb sau sa te vezi la telefon si sa castigi bani .
Multumesc mult
Acum stau si ma intreb daca se castiga bine din una din aceste aplicatii
Naughty Cam se numeste aplicatia cu care ea face si cate 200$ pe zi
Intrebare de la sotul meu : sunt aplicatii si pentru baieti de genu , gay sau nu neaparat dar cu care sa vb sau sa te vezi la telefon si sa castigi bani .
Multumesc mult