Cât de curând am fost la un interviu pentru postul de trainer la un studio abia deschis în Galati, cu un nume și o reputație destul de bună zic eu.
Ce am apucat să observ a fost destul de trist.
Am trecut cu vederea faptul că am fost invitată să i-au loc pe un covor pentru că na, încă era in construcție clădirea. Am stabilit sa vin a doua zi într-un mini training pentru a-mi arata despre ce este vorba și ceea ce face un trainer la studioul X.
Am făcut cunoștință cu o doamnă ce se prezenta a fi manager, o doamnă din câte am înteles ce a participat la un training in Bucuresti. O doamnă de la care eu trebuia să invaț anumite task'uri. Pentru început totul a fost ok până în momentul în care am realizat că această doamnă habar nu avea limba engleză, abia dacă vorbea corect romana. Nu avea nici măcar minime cunoștințe de PC dar cu toate acestea doamna mi-a fost prezentată ca si manager sau trainer; ce era că oricum nu am înteles.
Am plecat de acolo foarte dezamăgită. Sincer, am rămas destul de șocată, câtă lipsă de profesionalism și necunoștință au unii.
Tot mai multă lume deschide in Galați câte un studio dar puțini au rămas în top preferințe. Felicitări celor care au depus o adevărată muncă și se implică cu totul in această industrie pentru că ce am văzut eu, nu doresc și nici nu recomand viitoarelor potențiale modele.
Experienta mea la un studio de videochat din Galati.
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!