Se mai recupereaza banii de la fcp?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Ma refer aici la acei bani care au fost trimisi de catre site-uri la fcp cu cateva zile inainte sa isi inchida activitatea ...am tot citit la discutii dar nu este nimic clar,unii zic ca fcp a zis ca vor da sigur banii inapoi dar nu stiu cand,altii zic ca fcp a zis ca deja a trimis banii inapoi la site-uri? exista cineva care a recuperat acei bani?...aveti noutati?ce mai zic cei de la fcp? 
- manuela222
- User Junior+
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Depinde….observ ca tot pui aceasta intrebare. De pe ce site ti-au trimis?
- Nord
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 13 times
Oficial banii ar trebuii sa se intoarca inapoi la site iar mai apoi o sa-i primesti si tu ! Si mie mi-a ramas un payment de la cambuilder(streamate) blocat asa si sincer nu cred ca v-om primii vreodata acei bani inapoi!
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
Din punctul meu de vedere,acei bani care sunt blocati in fcp nu ar trebui sa fie treaba noastra,adica site-ul a trimis acei bani,noi nu avem plati in pending de la site deci eu lucrez la site nu la fcp...Este treaba site-ului sa ma plateasca ,nu mai este treaba mea ca transferul nu s-a facut,este de datoria lor asta...just saying.