Se mai recupereaza banii de la fcp?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Anna89
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

Ma refer aici la acei bani care au fost trimisi de catre site-uri la fcp cu cateva zile inainte sa isi inchida activitatea ...am tot citit la discutii dar nu este nimic clar,unii zic ca fcp a zis ca vor da sigur banii inapoi dar nu stiu cand,altii zic ca fcp a zis ca deja a trimis banii inapoi la site-uri? exista cineva care a recuperat acei bani?...aveti noutati?ce mai zic cei de la fcp? :grimacing:
SoulCams Models Studios wanted
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Depinde….observ ca tot pui aceasta intrebare. De pe ce site ti-au trimis?
Anna89

ma refer la ifriends...si cred ca ma confunzi cu alta persoana am observat ca mai intreaba lumea dar apoi se schimba continutul topicului si se deviaza...asa ca am zis sa intreb asa.
Nord
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 13 times

Oficial banii ar trebuii sa se intoarca inapoi la site iar mai apoi o sa-i primesti si tu ! Si mie mi-a ramas un payment de la cambuilder(streamate) blocat asa si sincer nu cred ca v-om primii vreodata acei bani inapoi!
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
Ceecee
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Nord scrie: 11 Mai 2018, 11:22 Oficial banii ar trebuii sa se intoarca inapoi la site iar mai apoi o sa-i primesti si tu ! Si mie mi-a ramas un payment de la cambuilder(streamate) blocat asa si sincer nu cred ca v-om primii vreodata acei bani inapoi!
Asta e cea mai sanatoasa gandire in cazul de fata. Daca ii primesti, bine. Daca nu, oricum n-ai ce sa faci.
Anna89

Din punctul meu de vedere,acei bani care sunt blocati in fcp nu ar trebui sa fie treaba noastra,adica site-ul a trimis acei bani,noi nu avem plati in pending de la site deci eu lucrez la site nu la fcp...Este treaba site-ului sa ma plateasca ,nu mai este treaba mea ca transferul nu s-a facut,este de datoria lor asta...just saying.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”