Metoda plata cec prin posta chaturbate
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna ziua, as dorii sa stiu care e faza cu trimiterea banilor prin cec bancar de la chatturbate, foloseste careva aceasta metoda. e buna metoda? Dureaza mult pana ajunge cecul, ce banci accepta astfel de cecuri si in cat timp primesc banii. Scuzati. Mi disperarea cu atatea intrebari, dar acum cu inchiderea firstchoicepay m. A dat peste cap rau, mi. Am facut cont pe paxum inca nu e verifcat, am de platit datorii bazandu. Ma ca totul va decurge normal ca pana acum cu cardul firstchoicepay. Multumesc, astept raspunsuri cat mai detaliate la intrebarile Mele. Stima
-
- User Junior
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 11 times
Buna,am folosit o singura data ,pana mi-a venit cardul firstchoice.Cecul e trimis de catre site la adresa ta ,e un plic cu un cec pe care scrie Zmediasnow LLC.Cecul ajunge intre 2-6 saptamani la tine.La mine de exemplu a ajuns in 2 saptamani si 2 zile,dar difera din ce am inteles.
Cu cecul ala te duci la banca ta ,vezi sa ai deschis un cont in $ .La unele banci cum ar fi brd iti cere sa depui in contul ala un fel de garantie :50$ ,care iti va fi returnata cand iti vor intra banii,si dureaza cam 45 de zile pana iti intra banii.
La ING tot asa cont in $ ,nu depui nimic,si dureaza intre 5 si 10 zile ,uneori din ce mi-au spus ei ,poti sa iei banii si in aceeasi zi,asta depinzand doar de solicitarile pe care le au.Bafta,si daca ai alte intrebari nu ezita
Cu cecul ala te duci la banca ta ,vezi sa ai deschis un cont in $ .La unele banci cum ar fi brd iti cere sa depui in contul ala un fel de garantie :50$ ,care iti va fi returnata cand iti vor intra banii,si dureaza cam 45 de zile pana iti intra banii.
La ING tot asa cont in $ ,nu depui nimic,si dureaza intre 5 si 10 zile ,uneori din ce mi-au spus ei ,poti sa iei banii si in aceeasi zi,asta depinzand doar de solicitarile pe care le au.Bafta,si daca ai alte intrebari nu ezita
Multumesc mult pentru raspuns, se pare ca nu e cea mai buna alegere cea cu cecul! inca o intrebare
Mi-am facut cont pe paxum pe data de 12 ale acestei luni, am trimis buletinul(ID) scanat pentru confirmare identitate, si tot buletin(ID) pentru confirmare adresa(sau mai trebuie sa trimit ceva?) si nici pana acum nu e verificat contul, decat activ, nu am primit niciun mail pana acum de la ei, sa mai dureze? Acolo scrie ca 72 ore. Stima!
Mi-am facut cont pe paxum pe data de 12 ale acestei luni, am trimis buletinul(ID) scanat pentru confirmare identitate, si tot buletin(ID) pentru confirmare adresa(sau mai trebuie sa trimit ceva?) si nici pana acum nu e verificat contul, decat activ, nu am primit niciun mail pana acum de la ei, sa mai dureze? Acolo scrie ca 72 ore. Stima!
-
- User Junior
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 11 times
La proof of adresa trebuie scanata ,o facturra de utilitati:apa ,gaze,telefon,sau un extras bancar care sa ateste ca tu stai la acea adresa,deci e musai sa fie o chestie d-asta si sa fie pe numele tau ,nu al altcuiva.Probabil de aceea nu ai primit nici-un mail nimic.In niciun caz nu o sa accepte buletinul ca proof of adress.Bafta