Paxum: Cardul lor sau Card BRD.

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
hpf2180
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Buna ziua, dupa surpriza neplacuta a celor de la Firstchoicepay a trebuit sa ma orientez spre Paxum.
Imi poate spune si mie un utizator mai vechi al serviciuluii ce metoda e mai potrivita? cea cu cardul lor sau cea cu un card romanesc( BRD in cazul meu)? aici incluzand comisioanele si durata transferului.
Multumesc o zi cat mai buna.
SoulCams Models Studios wanted
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Am si eu o intrebare, stupida as spune legata de acest subiect...puteti sa radeti de mine dar chiar nu stiu cum sta treaba. Daca atasez un card romanesc la contul de paxum banii vor trece in contul aferent cardului sau nu? Adica e ca si cum as face wire transfer? multumesc si scuzati-mi stupiditatea :)) dar mi-o asum :')
MassEffect
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

cardul lor , parerea mea este cel mai ok
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Da, dar am inteles ca dureaza pana la 2 luni sa il primesti...avand in vedere de valul de cereri de acum..e cam multisor de asteptat :|
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”