Videochat in strainatate

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 13 times

Hey, e cineva care face chat din strainatate? (Anglia, Germania, Suedia, Finlanda)
Intentionez sa parasesc tara si sa lucrez din afara cativa ani pana ma calific in alt domeniu insa sincer nu stiu daca se gasesc apartamente de inchiriat la pret decent, cum e netul lor, etc. A trecut cineva printr-o astfel de experienta? mentionez ca vom fi 2, eu si sotul, deci vor fi 2 salarii. Insa as vrea sa citesc niste experiente ale celor care s-au confruntat cu asa ceva sa-mi fac o idee. Multumesc mult pt viitoarele raspunsuri :D :D
SoulCams Models Studios wanted
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+

Pe bune? nimeni?
bebelina
User Junior
User Junior
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Eu nu prea inteleg intrebarea . Cum e videochatul in afara ?Pai , ce dak iesi din tara sau schimbi patul se schimba si siteurile pe care lucrezi automat sau ce ?Cum e netu ???pai unde ?In toata Europa ?Pe bune... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
wrongturn2020
User Junior+
User Junior+

Voiam niste pareri/impresii/experiente de la cineva care practica din afara. Nu cred ca se schimba doar patul..totusi vorbim de o alta cultura, alte obiceiuri, alta legislatie. Nu cred ca e identic cu Ro. Stai in strainatate si ti se pare identic?:)
bebelina
User Junior
User Junior
Has thanked: 2 times

draga mea taxele le platesti in Romanica noastra , poti sa fi tu in China ...
SFG2707
VIP
VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

bebelina scrie:draga mea taxele le platesti in Romanica noastra , poti sa fi tu in China ...
Le platesti in Romania daca ai domiciliul fiscal in Romania. Daca esti cetatean roman nu inseamna ca e obligatoriu sa ai domiciliul fiscal in Romania. Domiciliul fiscal il ai in tara unde locuiesti si muncesti. Daca sotul ei, si poate si ea, isi gasesc un loc de munca acolo e clar ca trebuie sa plateasca taxe acolo.
SummerHill
Has thanked: 0

Eu stau in Anglia si majoritatea paymenturilor ce le primesc sunt prin First Choice Pay, asa ca nu vad ce taxe ai putea plati in conditiile in care ei nu au nici o evidenta la paymentul tau. Mai stau pe un site de aici din Uk dar nu fac peste 1000£ lunar asa ca nu am ce taxe sa platesc. Taxele se platesc in momentul in care se castiga 1000£+. Internetul ehhh e alta mancare de peste, da, iti trebuie internet bun, eu am platesc internetul plus 2 boxe de tv undeva la 120£, Virgin media e firma.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”