Cont banat chaturbate

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Nicu997
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua!
Am si eu o problema cu contul de chaturbate, in urma cu cateva luni am fost banat pe un motiv banal si cei de la chaturbate nu vor sa imi mai redeschida contul. Dupa cum spuneam motivul este unul banal oamenii m-au banat deoarece par prea tanar sa apar pe chaturbate am trimis alte poze cu buletinul si tot degeaba eu am 19 ani si ei imi spun ca nu pot aparea pe chaturbate deoarece sunt prea tanar. Ce pot face in cazul acesta?
P.S: Am trimis o gramada de mail-uri si degeaba imi raspund cu acelasi lucru copiaza tot timpul acelasi text si imi raspund la mail.

Multumesc!!!
SoulCams Models Studios wanted
dakota
User Junior
User Junior

Nicu997 scrie:Buna ziua!
Am si eu o problema cu contul de chaturbate, in urma cu cateva luni am fost banat pe un motiv banal si cei de la chaturbate nu vor sa imi mai redeschida contul. Dupa cum spuneam motivul este unul banal oamenii m-au banat deoarece par prea tanar sa apar pe chaturbate am trimis alte poze cu buletinul si tot degeaba eu am 19 ani si ei imi spun ca nu pot aparea pe chaturbate deoarece sunt prea tanar. Ce pot face in cazul acesta?
P.S: Am trimis o gramada de mail-uri si degeaba imi raspund cu acelasi lucru copiaza tot timpul acelasi text si imi raspund la mail.

Multumesc!!!
Am patit si eu ceva de genul am primit avertizare si mi-a fost retrasa verificarea varstei apoi am trimis mail dupa am fost efectiv banata nici macar contul nu mai exista ,am trimis iar mail a fost retras ban'ul dar tot nu a vrut sa acepte buletinele ,toata treaba a durat 3 zile groaznice i in care tot trimiteam mail'uri si nimeni nu ne baga in seama pana la urma am facut escalada la o tipa numita Shirley cea ce ai putea incerca si tu "Shirley@chaturbate.com" cu noi a fost o dulceata poate ai si tu bafta.
Noi am fost banati pe motiv ca am adus pe cineva in camera care nu era inregistrat lucrul fals noi aveam dovada cu mailul de confirmare pe care l-am atasat in mail si asa am scapat de ban ( dar acum fac un pic legatura tipa avea 18 ani si am incercat sa-i facem cont separat si tot nu a fost acceptata poate faptul ca era ea prea tanara a fost si problema noastra)).Eu cred ca e cineva ciufut tare acolo la suport pentru ca a fost dubios uneori eram bagati in seama ni se vorbea frumos si alteori nu, desi mesajul era receptioneat plus ca am fost banati degeaba ,probabil pentru ca am avut tupeu sa trimitem mail , e unul ciufut acolo ori e nou ori poate erau ultimile lui zile de munca si noi ii faceam viata grea :)). Plus ca noi a trebuit sa trimetem o tona de poze asa ca ai si tu grija de claritatea or.

Oricum bafta acolo si sper ca ai sa reusesti si tu :D!
Alexander.Alex

Buna seara!Am si eu o problema cu renumitul CHATURBATE. Am lucrat pe el,la un studio si brusc deodata mi-a fost banat contul!Cei de la studio mi-au spus ca nu au aflat cauza si ca nu pot face nimic!Ce e drept ei aveau pica pe mine,si eu cred ca mi-au facut vreo manevra!Cum incerc sa imi fac alt cont,ban instant!Ce pot face?Cu cine sa vorbesc ?Ma poate ajuta cineva va rog?Multumesc! p.s Am dat si mail la suport si imi tot raspun ca am incalcat termenii si conditiile,dar nu spun exact ce am facut.
dakota
User Junior
User Junior

Alexander.Alex scrie:Buna seara!Am si eu o problema cu renumitul CHATURBATE. Am lucrat pe el,la un studio si brusc deodata mi-a fost banat contul!Cei de la studio mi-au spus ca nu au aflat cauza si ca nu pot face nimic!Ce e drept ei aveau pica pe mine,si eu cred ca mi-au facut vreo manevra!Cum incerc sa imi fac alt cont,ban instant!Ce pot face?Cu cine sa vorbesc ?Ma poate ajuta cineva va rog?Multumesc! p.s Am dat si mail la suport si imi tot raspun ca am incalcat termenii si conditiile,dar nu spun exact ce am facut.
pai e grav daca ai ban instant..inseamna ca ceva chiar s-a intamplat acolo..oricum am mai zis pe aici da un email lui draga de shirley (shirley@chaturbate.com) poate te ajuta ea..
Alexander.Alex

Am vorbit si cu ea si nu a putut face nimic.. :( si nu stiu cum sa procedez?! Adica nici macar nu stiu de ce am primit ban!Eu stiind ca nu am facut nimic gresit!
Nord
User Activ
User Activ
Been thanked: 13 times

Daca ai vorbit cu Shirley si nici ea nu poate face nimic atunci e grav! Trebuie sa-ti iei adio de la CB si sa te orientezi spre alte site-uri!
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
dakota
User Junior
User Junior

Alexander.Alex scrie:Am vorbit si cu ea si nu a putut face nimic.. :( si nu stiu cum sa procedez?! Adica nici macar nu stiu de ce am primit ban!Eu stiind ca nu am facut nimic gresit!
Imi pare rau sa aud asta ,poti sa incerci sa mai faci un cont si daca tot nu reusesti atunci cauta alt site.

Oricum de ceva vreme tot aud modele si membri care se plang ca au fost banati,se baneaza pe capete la fiecare lucru gresit nici avertizari nu se mai trimit,am fost stupefiata in momemntul in care mai multi membri au spus ca chaturbate nu are reguli,sau nu stiu care model facea fist/scat/pee etc(deobicei o "latina").Cu alte cuvinte aveti grija ce faceti mai cititi inca o data regulile si tineti cont ca nu conteaza cat de bun model si cati bani faci pentru ca aparent suportul de la chaturbate doar asta stie sa faca, sa baneze. :|

https://chaturbate.com/terms/
Alexa90

dakota scrie:
Alexander.Alex scrie:Am vorbit si cu ea si nu a putut face nimic.. :( si nu stiu cum sa procedez?! Adica nici macar nu stiu de ce am primit ban!Eu stiind ca nu am facut nimic gresit!
Imi pare rau sa aud asta ,poti sa incerci sa mai faci un cont si daca tot nu reusesti atunci cauta alt site.

Oricum de ceva vreme tot aud modele si membri care se plang ca au fost banati,se baneaza pe capete la fiecare lucru gresit nici avertizari nu se mai trimit,am fost stupefiata in momemntul in care mai multi membri au spus ca chaturbate nu are reguli,sau nu stiu care model facea fist/scat/pee etc(deobicei o "latina").Cu alte cuvinte aveti grija ce faceti mai cititi inca o data regulile si tineti cont ca nu conteaza cat de bun model si cati bani faci pentru ca aparent suportul de la chaturbate doar asta stie sa faca, sa baneze. :|

https://chaturbate.com/terms/
Buna si eu am avut de multe ori contul banat pe cb dar pr meu a reusit mereu sa le debaneze. unul din motive pentru un pahar de coca cola cica am facut reclama:))
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”