LJ o ia razna

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
ice999
User Activ
User Activ
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

sau CE NAIBA MAI E SI "DOCLER"? Ati vazut si voi probail pe site, acea fereastra cu albastru, si daca o deschizi te duce pe un site cu "artisti". muzicieni, etc....Pe bune acum, ce naiba le-a venit??? Mi se pare deplasata rau chestia, chiar nu are nimic de-a face cu videochatul in sensul pe care il stim noi.Nu e de ajunsl ca traficul e cum e, mai baga si alte chestii sa distraga atentia membrilor!
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Anonymous2You
Has thanked: 0
Been thanked: 0

ice999 scrie:sau CE NAIBA MAI E SI "DOCLER"? Ati vazut si voi probail pe site, acea fereastra cu albastru, si daca o deschizi te duce pe un site cu "artisti". muzicieni, etc....Pe bune acum, ce naiba le-a venit??? Mi se pare deplasata rau chestia, chiar nu are nimic de-a face cu videochatul in sensul pe care il stim noi.Nu e de ajunsl ca traficul e cum e, mai baga si alte chestii sa distraga atentia membrilor!
Informatia nu e oficiala inca, dar o sa fie un anunt in ianuarie, Jasmin se reprofileaza, datorita incasarilor mici. A incheiat un parteneriat cu Itunes si o sa devina serviciu de streaming muzica. Csf, n-ai csf. Eu deja mi-am mutat modelele pe bonga si cb, te sfatuiesc sa faci la fel.
I'd rather live a life of Oh Well's than a life of What If's.
alexiss
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times

Cine nu intelege acel "ce naiba este DOCLER" si ce incearca ei sa faca , va dau un exemplu
http://www.yy.com
si listarea lor la bursa
http://www.nasdaq.com/markets/ipos/comp ... 1344-70972

Daca vor reusi , cu singuranta vor folosi newslettere sa aduca membrii si pe site-urile adult (livejasmin) , ca asa se monetizeaza fiecare resursa la maxim .

Succes la tras concluzii .

Alex
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
ice999
User Activ
User Activ

Informatia nu e oficiala inca, dar o sa fie un anunt in ianuarie, Jasmin se reprofileaza, datorita incasarilor mici. A incheiat un parteneriat cu Itunes si o sa devina serviciu de streaming muzica. Csf, n-ai csf. Eu deja mi-am mutat modelele pe bonga si cb, te sfatuiesc sa faci la fel.[/quote]

Hai ma pe bune??? Glumesti,nu?:))) de unde ai auzit tu "informatia" asta????
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

ice999 scrie:Informatia nu e oficiala inca, dar o sa fie un anunt in ianuarie, Jasmin se reprofileaza, datorita incasarilor mici. A incheiat un parteneriat cu Itunes si o sa devina serviciu de streaming muzica. Csf, n-ai csf. Eu deja mi-am mutat modelele pe bonga si cb, te sfatuiesc sa faci la fel.

Hai ma pe bune??? Glumesti,nu?:))) de unde ai auzit tu "informatia" asta????[/quote]

LS o ia razna dar nici tu nu esti departe...
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

Anonymous2You scrie:
ice999 scrie:sau CE NAIBA MAI E SI "DOCLER"? Ati vazut si voi probail pe site, acea fereastra cu albastru, si daca o deschizi te duce pe un site cu "artisti". muzicieni, etc....Pe bune acum, ce naiba le-a venit??? Mi se pare deplasata rau chestia, chiar nu are nimic de-a face cu videochatul in sensul pe care il stim noi.Nu e de ajunsl ca traficul e cum e, mai baga si alte chestii sa distraga atentia membrilor!
Informatia nu e oficiala inca, dar o sa fie un anunt in ianuarie, Jasmin se reprofileaza, datorita incasarilor mici. A incheiat un parteneriat cu Itunes si o sa devina serviciu de streaming muzica. Csf, n-ai csf. Eu deja mi-am mutat modelele pe bonga si cb, te sfatuiesc sa faci la fel.
Asa este, si noi ne mutma pe Ceaiturbate ca Mongacasm e plin de romani in free.
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
ice999
User Activ
User Activ

Chiar nu se poate vorbi serios, fara glume si sarcasm? Nu fac bine nimanui si nimeni nu e interesat sa citeasca raspunsuri la misto care se vor sarcastice.
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

ice999 scrie:Chiar nu se poate vorbi serios, fara glume si sarcasm? Nu fac bine nimanui si nimeni nu e interesat sa citeasca raspunsuri la misto care se vor sarcastice.
Cat timp o sa scrii numai posturi in stilul tau caracteristic,astfel de raspunsuri vei primi.Zici ca esti nr 1 in Jasmin de te intereseaza asa mult soarta lor.Erai buna de admin :lol:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
eldiablo
VIP
VIP
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

ice999 scrie:Chiar nu se poate vorbi serios, fara glume si sarcasm? Nu fac bine nimanui si nimeni nu e interesat sa citeasca raspunsuri la misto care se vor sarcastice.
Ice , la modul cel mai serios ...topicul tau nu putea fi luat in serios ..... "Chestia" care te-a uimit pe tine a fost gandita de cei de la Jasmin ( o echipa manageriala ) pentru ca in viitor sa aduca mai mult traffic DAR cum tu ne-ai dovedit de-a lungul timpului ca nu ai cunostinte "tehnice" nu s-ar fi ajuns nicaieri daca te luam in serios ...asa macar ne-am mai descretit fruntile putin si ne-am intors la ale noastre
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Haha Hahahae grav tare
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
ice999
User Activ
User Activ

Pai eram doar curioasa, de moment ce nu vad ce treaba are chestia aia cu domeniu :)))

Ok, acum puteti sterge topicul
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”