Daca poarta masca trebuie inregistrat pe site? cb mfc

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
dakota
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Vreau sa ma apuc sa fac mai multe video'uri,sa abordoez cam toate fetish'urile decente...inclusiv cu lesbiene si thresome,problema e ca vreau sa stiu daca neaparat trebuie sa-i inregistrez pe respectivi adica e usor sa conving pe cineva sa filmeze pt mine, dar sa se inregistreze e mai grelut,asa ca aici vine intrebarea mea:Daca persoanele respective poarta masti mai e nevoie sa-i inregistrez? (E valabil pt mfc si Chaturbate) sau mai bine intreb direct suportul?
SoulCams Models Studios wanted
Nord
User Activ
User Activ
Been thanked: 13 times

Cel mai bine e sa contactezi site-urile respective si sa-i intrebi pe ei, ei o sa te lamureasca cum e mai bine ! Stiu doar ca toate persoanele care apar cu tine in camera trebuie sa fie verificate insa nu stiu daca e valabil si pentru cele ce apar cu tine in video ! Cel mai bine o sa te lamureasca supportul site-ului !

Spor acolo !
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
alexalex101
User Junior
User Junior

Raspunsul site-ului o sa fie DA. La MFC avand in vedere faptul ca nu se vand direct pe platforma site-ului probabil nu le pasa.
"The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters." - Audrey Hepburn
dakota
User Junior
User Junior

Am sa intreb suportul atunci,mersi oricum ^^
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”