'Block Sessions' pe Streamate
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna, am o intrebare in legatura cu optiunea de 'Block Sessions' pe Streamate si anume - de cand am schimbat contul nu imi mai apare in profil, dar membrii ma intreaba de asta, am scris mesaj la suport sa o cer dar nu mi s-a raspuns nimic - ce se mai poate face?
-
black&white
- User Junior

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Contacteaza-o pe Catalina, suportul streamate pe ro. Ai undeva pe forum adresa ei de skype.
Mersi mult, dar eu momentan lucrez la studio si nu stiu daca e ok sa o contactez pe reprezentanta streamate pe cont propriu pt atata lucru, credeam ca e ceva de se poate face din cont fara sa apelez la nimeni. I-am zis adminei studioului de aceasta probl si a zis ca nu stie de ce nu ne mai apare in conturi dar nici nu s-a oferit sa o contacteze pe catalina, asa ca nu le pot spune eu ce sa faca. Mersi inca o data.
- googlefun
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
euqwsx scrie:Mersi mult, dar eu momentan lucrez la studio si nu stiu daca e ok sa o contactez pe reprezentanta streamate pe cont propriu pt atata lucru, credeam ca e ceva de se poate face din cont fara sa apelez la nimeni. I-am zis adminei studioului de aceasta probl si a zis ca nu stie de ce nu ne mai apare in conturi dar nici nu s-a oferit sa o contacteze pe catalina, asa ca nu le pot spune eu ce sa faca. Mersi inca o data.
lol @euqwsx :lol:
1. " Vreau si eu plimbari sub clar de luna cu o d-ra inocenta :roll: , cu sufletul curat si fara obligatii de nici un fel ! Ofer , la schimb aceleasi calitati morale !! "
Am uitat sa mai adaug : sa fie rezistenta la stress psihologic prelungit , hartuire non stop , si , daca se poate sa nu-i fie frica de o paruiala zdravana . Riscul de a se intalni cu wife, este maxim
Cam asa si tu ....
2. Admina ta nu stie pe ce lume traieste .Nu-i poate spune asta , direct Catalina .O putem face noi mult mai easy ...