Caut partenera fata pentru videochat

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
loverbrian
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut, ma numesc Dani, si caut si eu o partenera pentru VideoChat in Bucuresti
SoulCams Models Studios wanted
hayat
User Junior+
User Junior+

Varsta si dotarile , te rog
Merci
The cat would eat fish and would not wet her feet.
EugenN

Buna, hayat, si eu caut o partenera pentru activitatea de VideoChat in Bucuresti. Am 30 de ani si am apartamentul meu. Dotarile pentru a deschide un post de lucru nu sunt o problema.
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

La dotari se referea la marimea pulii, coaiele daca se incarca repede etc nu la pc:))
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
EugenN

WinXPfather scrie:La dotari se referea la marimea pulii, coaiele daca se incarca repede etc nu la pc:))
Am facut inclusiv referire la acest aspect..hahah
angeline
User Junior+
User Junior+

EugenN scrie:
WinXPfather scrie:La dotari se referea la marimea pulii, coaiele daca se incarca repede etc nu la pc:))
Cifre ! Fata vrea cifre ! Aici conteaza cifrele no matter what ...incasari ,dotari etc :)) Si avand in vedere ca ai doar 2 postari si nu poti pm ,va trebui sa le faci publice :roll: :lol:
Suntem ceea ce gandim!
john31

Bine punctat :)))
EugenN

angeline scrie:
EugenN scrie:
Cifre ! Fata vrea cifre ! Aici conteaza cifrele no matter what ...incasari ,dotari etc :)) Si avand in vedere ca ai doar 2 postari si nu poti pm ,va trebui sa le faci publice :roll: :lol:
ei, hai, fata inca n-a zis nimic.. si cred ca putina decenta nu strica, totusi :d. Nu este asa Ionut? Ai putea face tu o exceptie in cazul meu cu acest pm :d
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”