Livejasminer big changes

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
ladyinblack21
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Haha ce tare,de azi toate modelele care au banata romania,vor fi "protejate" si pe ljr...si nu vor putea accesa decat statisticiile propii prin mail la suport pt deblocarea lor,NICE! :D
SoulCams Models Studios wanted
tomaadrian
User Junior
User Junior
Been thanked: 1 time

Era cazul sa se faca schimbari si acolo.
WebModelMedia
User Junior
User Junior

Aveti idee de ce unele modele care au ambele canale pe jasmin activate ,n-au nici o poza urcata pe livejasminer?

Am discutat cu cei de la jasminer si mi-au zis ca problema e de la jasmin. Astia de la jasmin mi-au zis ca e de la jasminer.

Poate stiti voi mai multe informatii.
Ne adresam modelelor independente, care vor avantajele unui studio, in confortul propriei case. http://webmodelmedia.com/
Pussycutza

Dar puteai sa-ti protejezi statisticile si inainte. Doar le trimiteai un e-mail in care le spuneai sa iti scoate ori statisticile, ori intregul profil din baza lor. Functiona de fiecare data.
ladyinblack21
User Junior
User Junior

da,inainte era la alegere,acum nu. Daca tu sau un alt model are banata romania ,nu ii mai poti vedea statisticile :)) ceea ce e genius :)
DiamondSoul
User Junior
User Junior
Been thanked: 2 times

ladyinblack21 scrie:Haha ce tare,de azi toate modelele care au banata romania,vor fi "protejate" si pe ljr...si nu vor putea accesa decat statisticiile propii prin mail la suport pt deblocarea lor,NICE! :D
Asta crezi tu, se pot vedea folosind un proxy iar Livejasminer nu este singurul site care arata satisticile modelelor de pe Jasmin :mrgreen:
ladyinblack21
User Junior
User Junior

da..proxy..sa nu uitam ca unii mai si muncesc nu isi pierd vremea urmarind alte modele :)) good luck;)
DiamondSoul
User Junior
User Junior
Been thanked: 2 times

ladyinblack21 scrie:da..proxy..sa nu uitam ca unii mai si muncesc nu isi pierd vremea urmarind alte modele :)) good luck;)
Nu urmaresc pe nimeni ca n-am timp de asta, am zis ca ar fi bine sa nu inducem lumea in eroare, nu este cazul sa fii rautacioasa :wink:
tomaadrian
User Junior
User Junior

Nu stiu daca este locul potrivit in care sa postez asta, insa am gasit un site asemanator cu livejasminer, in care statisticele modelelor par mai apropiate de adevar decat pe livejasminer. Siteul este www.pula.ws , probabil al unui roman. Daca ajuta pe cineva, mult succes!
sweetkitty
User Junior
User Junior
Has thanked: 1 time

Nu este niciun mai aproape de adevar .. la ore online imi apar doar 26 .. cand sunt de fapt peste 40 .. iar procentul de pvt vs members and free nu este real ..
tomaadrian
User Junior
User Junior

Posibil, nu zic nu.
In cazul celor 17 modele cu care eu lucrez statisticile sunt foarte reale.
Anyway, succes acolo!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”