Cum retrag banii de pe xhamster ?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
omulfasola
Has thanked: 0
Been thanked: 0

salut, o intrebare am .
A trecut cam o luna de cand mi-am facut cont pe xhamster , am cam 2000 si ceva de dolari . Am si cont prin paxum , verificat . Acum , cum retrag banutii pe paxum ? Unde gasesc aceea sectiune cu 'retrage'

sau se trimite automat ? trebuie sa iau legatura cu ei sa le zic sa-mi trimita?

ajutati-ma , va rog .
SoulCams Models Studios wanted
readyforyou29
User Activ
User Activ
Been thanked: 1 time

Intri la payment settings, introduci acolo minimul de plata care il vrei. La paxum e 50$. Apoi alegi metoda de plata , implicit paxum si apoi pui adresa de mail aferenta contului paxum. Apoi dai save. Platile sunt decalate cu 2 saptamani. Banii vor intra automat in contul tau paxum pe datele de 1 si 16 cu acel decalaj.
In cazul tau primii banii ii vei primi pe data de 16 aprilie, daca totul va fi completat ok.
Faceti bani cu Chaturbate,cele mai multe posibilitati de castig:
http://adf.ly/1Sp798
MihaiBModel
Been thanked: 0

Buna , vroiam sa te intreb daca xhamster are si categorie pentru boys/gays?si daca merge ?multumesc
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”