Mi-am reluat activitatea pe ImLive, dar nu mai merge deloc
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
blueladycat
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Salutari! Un timp de cateva luni bune am lucrat pe alt/alte site-uri, insa de curand am decis sa imi reiau activitatea si pe ImLive. Problema este ca nu imi mai merge deloc, niciun ratacit nu mai intra in camera mea. Se datoreaza asta faptului ca am fost inactiva o lunga perioada de timp? (7-8 luni) Ce as putea sa fac?
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- Studio20
- VIP

- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 8 times
Ai dreptate Win, desi imi e greu sa inteleg de ce. Imlive este destul de activ pe zona de afiliere, inovativ (broadcasting de pe smartphone)... fac si brading, sunt vizibili si la evenimente ... ce lipseste in mix-ul lor?
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.
Excelam Impreuna!
http://www.studio-20.ro
Excelam Impreuna!
http://www.studio-20.ro
Imlive inca are trafic destul de bun ... problema este ca au disparut membri platitori de pe acest site ! Au migrat catre site-uri mai diversificate sau pur si simplu au strans cureaua dupa sarbatori ! :mrgreen:
Am fost fan Imlive pana acum 2-3 luni . Not anymore ...
Am fost fan Imlive pana acum 2-3 luni . Not anymore ...
- Smart
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Pai e simplu...cel putin din ce am vazut eu...din ce experiente am avut cu ei. Cand bagi un model pe site cu absolut tot ce trebuie: poze profi, teasere, filmulete, decor, imagine cristal, etc... si este pe pagina 185 si bate vantul... ce sa faci? Te duci si vorbesti cu ei...si raspunsul este ceva de genul: "Da..sunt frumoase si filmuletele si poze dar... noua ne plac chestiile naturale...pune fetele sa faca selfie si sa se filmeze singure"...Pe bune?... Din ce am observat cu cat este mizeria mai mare...cu cat se vede mai prost si cu cat are un selfie la posterior ca poza de profil..cu atat e mai promovata. Plus ca procentul este de 30% si calitatea modelelor care au ramas pe site tine pretul foarte jos...
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
-
UniqueAttitude
- User Junior

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
Imlive-ul,de vreo 2 ani, si-a indreptat atentia catre anumite (3 la numar) studio-uri din Bucuresti...cam atunci a inceput "declinul"