Spammer pe Xlove!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
lordnight
Has thanked: 0
Been thanked: 0

De 4 ani ma confrunt cu acest spammer....este zilnic la mine in room .... Site-ul nu ia nici o masura care sa il stopeze .... se pare ca nu ii intereseaza deloc :( . Totusi nu cred ca ar fi un capat de tara sa creeze o optiune de Mute Guests si Free Members ....
Le-am trimis o groaza de mailuri dar nu sunt luate in seama .... Nu sunt singutul model care are probleme cu el....dar important este un singur lucru : ACEST SPAMMER IS BATE JOC SI DE MODEL SI DE SITE ...Iar site-ul nu ia nici o masura impotriva lui ....
Am atasat si un printscreen !!! Unde este cu alb este bineinteles nick-ul meu , scris de spammer cu litere mari poate pentru a se vedea mai bine pe care eu l-am sters , imaginea mea live fiind stearsa tot de mine . Asta imi scrie zilnic , scrie si foarte repede si imi incarca si procesorul....

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”