E nevoie sa cumpar o camera noua?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Eveamagic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna, eu am un MacBook Pro din 2013, si pt videochat am inceput sa folosesc camera incorporata, intrand pe Ragazzeinvendita pana a cum a mers bine si nu mi a facut probleme , dar azi am vrut sa incep pe xlovecam si nu se vede bine , e lenta, se vede un pic in realuare . As vrea sa inteleg daca e nevoie sa cumpar o camera noua si care ar fi modelul pt ca majoritatea nu sunt compatibile sau e problema de setari ?! Va Multumesc mult !
SoulCams Models Studios wanted
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Este indicat sa folosesti un webcam dedicat, calitatea o sa fie mult superioara webcamului incorporat.

Cea mai buna alegere la ora actuala si la un pret decent este logitech c920 sau logitech c930e, diferente majore intre ele nu sunt ( c930e este mai noua) dar multe modele folosesc cu brio 920 :)
e lenta, se vede un pic in realuare .
Cauzele pot fi multiple nu doar webcamul.

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Eveamagic

buna Glamour, iti multumesc pentru raspuns, as vrea sa ma asicur ca , camera c920 este compatibila pentru ca citind pe net nu rezulta. si te rog sa mi spui ce ar trebui s mai controlez petru ca raspunsurile de aici sunt singura solutie a mea petru a reusi...dupa cum am spus nu sunt in romania si nu am nici o posibilitate de a ma informa in alta parte ... citesc aici de vreo 3 luni si ma chinui sa inteleg toate detaliile care ma pot ajuta...
Adrian
Moderator
Moderator

Eveamagic scrie:buna Glamour, iti multumesc pentru raspuns, as vrea sa ma asicur ca , camera c920 este compatibila pentru ca citind pe net nu rezulta. si te rog sa mi spui ce ar trebui s mai controlez petru ca raspunsurile de aici sunt singura solutie a mea petru a reusi...dupa cum am spus nu sunt in romania si nu am nici o posibilitate de a ma informa in alta parte ... citesc aici de vreo 3 luni si ma chinui sa inteleg toate detaliile care ma pot ajuta...

Camera Logitech c920 sau c 930 pe care o găsești este 100% compatibila cu platformele de chat cu split camera etc etc. Singura problema ar fi compatibilitatea cu laptopul tău mac... Marea majoritate a modelelor folosesc Windows.

Dar sunt sigur ca este totul ok http://www.google.ro/search?hl=en-US&ie ... swGe9IC4DQ

Spor acolo
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

Eveamagic scrie:buna Glamour, iti multumesc pentru raspuns, as vrea sa ma asicur ca , camera c920 este compatibila pentru ca citind pe net nu rezulta. si te rog sa mi spui ce ar trebui s mai controlez petru ca raspunsurile de aici sunt singura solutie a mea petru a reusi...dupa cum am spus nu sunt in romania si nu am nici o posibilitate de a ma informa in alta parte ... citesc aici de vreo 3 luni si ma chinui sa inteleg toate detaliile care ma pot ajuta...
Uitandu-ma la specificatiile laptopului - intradevar sunt excelente - fiind peste multe Pc-uri ,folosite cu success in VCH . Din cate stiu ,marea majoritate a site-urilor de VCH au fost gandite sa functioneze pe Windows .

Cea mai buna solutie dupa mine ,ar fi sa instalezi un sistem de operare Windows pe el .Cu windows , cu un C 920 sau 930 e + o tastatura wireless vei avea o statie de lucru foarte capabila .Nu vei mai fi nici legata de tastatura lui si de acel webcam,sa fii nevoita sa stai "lipita" de laptop .

Chestia asta e destul de dificil de facut si sa vrei sa o faci ,fiind nevoie de cineva care se pricepe foarte bine , sistemul de operare instalat pe Mac fiind mai "pretentios" , vei vedea doar o partitie in NTFS si multe altele . Sistemul lor de operare pare a fi construit in asa fel incat ,daca vrei sa-l treci pe windows sa ti se para incompatibil , eventual sa te faca sa renunti . :lol: :lol:

E mai dificil de instalat Windows pe un Mac , dar nu imposibil ,fiind tot un computer obisnuit pana la urma . Ideea e ca ,doar pe un sistem cu windows pe el vei putea beneficia de functionalitate 100 % ( drivere /programe /setari ) fiind configurat pentru VCH .
Eveamagic

Multumesc baieti, am sa incerc sa l duc intr un centru sa imi instaleze windows si o sa achizitionez si camera apoi revin :) o sa va mai sacai putin :oops: :mrgreen: sper sa reusesc ca imi doresc mult mult mult !
googlefun
VIP
VIP

Eveamagic scrie:Multumesc baieti, am sa incerc sa l duc intr un centru sa imi instaleze windows si o sa achizitionez si camera apoi revin :) o sa va mai sacai putin :oops: :mrgreen: sper sa reusesc ca imi doresc mult mult mult !
Cu multa placere . :wink:

Citisem ca nu esti in Ro ,si banuiam ca e mai peste mana sa faci asta acolo .Oricum , cand ai rezolvat revino aici si discutam .
Eveamagic

Buna!! am instalat windows ul :D acum trebuie sa caut webcam, nu prea se gaseste ...:(

Peste mana cred ca e doar din cauza lipsei de ajutor :)) sau cel putin asa cred deocamdata ...bine si lipsa de studiouri..dar incerc sa ma descurc ..te gandeai si la altceva?
googlefun
VIP
VIP

Eveamagic scrie:Buna!! am instalat windows ul :D acum trebuie sa caut webcam, nu prea se gaseste ...:(

Peste mana cred ca e doar din cauza lipsei de ajutor :)) sau cel putin asa cred deocamdata ...bine si lipsa de studiouri..dar incerc sa ma descurc ..te gandeai si la altceva?
WoW ! Felicitari Eveamagic@ ,ca ai reusit . :lol:

Aaaa nu .Nu ma gandeam la altceva .Doar la faptul ca , aici in tara gaseai mai rapid oameni priceputi si dispusi sa faca asta .In legatura cu c920/930 e , trebuie sa gasesti .In cel mai rau caz ,daca nu gasesti la magazinele online din zona ta ,poti incerca pe eBay .Atentie doar ca , daca vei cumpara din afara UE va trebui sa mai platesti si TVA peste pretul afisat (TVA aplicat si shippingului , nu doar produsului in sine ) .Atata tot .

P.S Keep in touch .
Eveamagic

Hey buna ! :) deci, am cumparat si webcam ul ...in vreo 20 de magazine am cautat, nu se gasea neam ..99,99 € :shock: dar bine ca l am gasit ..maine trebuie sa l instalez ..trebuie reglat ceva sau asa cum e , e bine? de acum trebuie doar sa mi pun fundul la bataie :))))) deja ma gandesc cand o sa scriu aici dupa prima zi de lucru :D sper sa de bine :) :oops: :*
Adrian
Moderator
Moderator

Eveamagic scrie:Hey buna ! :) deci, am cumparat si webcam ul ...in vreo 20 de magazine am cautat, nu se gasea neam ..99,99 € :shock: dar bine ca l am gasit ..maine trebuie sa l instalez ..trebuie reglat ceva sau asa cum e , e bine? de acum trebuie doar sa mi pun fundul la bataie :))))) deja ma gandesc cand o sa scriu aici dupa prima zi de lucru :D sper sa de bine :) :oops: :*

Ai nevoie de lumina potrivita, te poti documenta din urmatorul articol:

articol-detaliat-despre-setarile-lumina ... 13055.html

Si sa faci setarile la webcam in funtie de situatia de la tine ( lumina spatiu decor ) setarile insemnand de cele mai multe ori WB si exposure - brightness, uite mai jos postez o imagine facuta de Sad pentru softul de la Bcc950, softul pentru c920/930 e un pic diferit dar ca sa iti faci o mica idee.

Imagine

Spor acolo
Eveamagic

Buna ziuaaaa, deci AM REUSIT !!! si VA MULTUMESC petru sprijinul de pana acum.

astazi am istalat camera, am pus la punct luminile si am intrat si aproximativ o ora :) hahaha mi a intrat 1 minut cineva in privat, si atat !

inca o mica mare nelamurire mai am ...deci momentan sun pe xlove si urmeaza sa intru si pe needlive sa vad cum e ..ce pret sa pun pt inceput? si apoi???

O zi frumoasa tuturor va doresc, cel putin ca a mea :))
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”