Intrebare : nu pierd eu ca model avand in vedere faptul ca cer vot dar nu pot sa multumesc? Nu sunt considereata de un membru afurisita pt ca cer un ajutor dar nu multumesc pt asta?
M-am dus la suport de 2 ori pana acum... degeaba...

eii conteaza... fiecare isi da cu paprerea in fel si chip..nu zic ca nu ai dreptate,dar nu ai in proportie de 100% !F_L scrie:Buna tuturor.
Ce am de spus are oarecare legatura cu subiectul dar e vorba de ratings, cele care determina pozitia in Most Popular. Va urez "distractie" placuta in special celor ce nu prea active pe site, de acum incolo conteaza doar voturile din ultimele 90 de zile. Pentru cele/cei ce au muncit ani de zile sa-si faca un rating bun ... sex oral ca sa nu zic altfel. Asa ca sa inceapa "distractia", puteti sa verificati cate stelute mai aveti, care mai aveti, doar Jasmin nu sta degeaba. A, si nu conteaza ca pleci in vacanta, ca esti bolnav sau nu ai chef de munca, nu ai fost online sa primesti rating o iei de la zero de pe ultima pagina.
Spor tuturor

Modelele care au muncit ani de zile sa ajunga acolo unde sunt nu cred ca sunt bucuroase de aceasta schimbare , totusi voturile la 90 de zile nu vor putea niciodata sa schimbe faptul ca multi membrii au respectivele modele la favorite...F_L scrie: Va urez "distractie" placuta in special celor ce nu prea active pe site, de acum incolo conteaza doar voturile din ultimele 90 de zile. Pentru cele/cei ce au muncit ani de zile sa-si faca un rating bun ... sex oral ca sa nu zic altfel. Asa ca sa inceapa "distractia", puteti sa verificati cate stelute mai aveti, care mai aveti, doar Jasmin nu sta degeaba.