Cum merge Streamate?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Suzzy
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Imi poate spune cineva cum merge streamate? Nu pot sa ma uit ce trafic este pentru ca site-ul ma da in alta parte. Am vazut 1500 modele online si ma cam sperie. Ce sanse sunt sa imi mearga fiind atatea modele online, voua cum va merge? Pup! Multumesc.
SoulCams Models Studios wanted
meowmeow
Been thanked: 3 times

Buna!

Asta m-ar interesa si pe mine. Nu prea stiu cum sa-l abordez.....
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Este un site cu potential mare, chiar daca procentul este ralativ micut, sunt doar membrii platitori si se face treaba buna, chiar se face ( cel putin asa am auzit )

Cum sa il abordezi ? Cu seriozitate ca pe orice alt site de videochat unde vrei sa faci performanta, daca vrei doar sa il deschizi poate mai ciugulesti ceva ar fi pacat de timpul pierdut.

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Suzzy

Multumesc mult. M-am gandit sa il incerc pentru ca daca sunt asa multe modele online inseamna ca este un site bun. Multumesc din nou :)
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Suzzy scrie:Multumesc mult. M-am gandit sa il incerc pentru ca daca sunt asa multe modele online inseamna ca este un site bun. Multumesc din nou :)

Este un site bun, dar trebuie sa il tratezi cu seriozitate si rezultatele nu au cum sa nu se arate :) ca pe orice site mare exista concurenta dar acolo unde este concurenta sunt si rezultate...

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Nord
User Activ
User Activ
Been thanked: 13 times

Nu stiu cum merge site-ul pentru modele dar pot spune un lucru : este site-ul cu cel mai calitativ trafic !
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
Suzzy

Multumesc mult pentru informatii. Mi-am facut cont acum astept sa vad daca ma accepta :) Doar ca ma sperie numarul de modele online :lol:
Cata.Streamate
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 33 times

Buna seara tuturor!
Numele meu este Catalina, lucrez ca reprezentant Streamate pentru modelele si studiourile din Romania de mai bine de 1 an. Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre Streamate, cum sa lucrati cel mai bine pe site-ul nostru, tips & tricks etc, nu ezitati sa ma adaugati pe Skype: marianabogzoiu sau pe email catalina@streamate.com.

Astept sa ma contactati.
Toate cele bune!
Catalina
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”