Stateam si ma uitam pe net cand am dat de o ADEVARATA inovatie!Un studio ca nici un altul,ceva mirific,care probabil,daca s-ar stii de el 90% dintre modelele din studiouri ar navali peste el:))!
Este vorba de IULIASTUDIO,o gluma prosta sincer dar care m-a amuzat teribil
Va prezint niste fragmente ,si motivul pentru care acest studio este NUMARUL 1 ,poate chiar MONDIAL
Ce NU interzic
Multe studiouri, interesate DOAR de profit interzic urmatoarele lucruri. La mine NU vei pati asta.
Fumatul
Daca iti place sa fumezi ca un horn, poftim! Si eu fumez si nu imi place sa mi se spuna ca nu e voie sa fac asta cand lucrez.
Chicoteala si voia buna
Ce-i cu atata atmosfera de laborator la studiouri parca am lucra cu uraniu de rachete. Trebuie sa ne simtim fain fetelor. Cand te simti bine parca merge si treaba altfel. Va pup si va invit sa radem impreuna de faze faine care le patim cu astia de pe siteuri.
Sa asculti ce muzica iti place
Muzica are un rol important in starea de spirit a unui om. Cum sa lucrezi si sa asculti ce muzica dicteaza cineva? Esti libera sa asculti ce vrei.
Sa lucrezi din toaleta
Sa lucrezi din dulap
Sa lucrezi din pod
Sa lucrezi din camara
Sa lucrezi de pe tavan
La multe studiouri ai camera ta si aia e! Nu ai voie sa te razgandesti sau sa iesi din camera decat daca e pauza. La mine e diferit. Mergi unde vrei si faci ce vrei.
Sa lucrezi alaturi de colegele tale
Daca nu ai chef sa stai intr-o camera singura si vrei sa mai ai cu cine vorbi, poti sa stai intr-o camera cu o colega sau mai multe.
Sa iti alegi propriul stil de lucru
Nu exista un mod anume de a lucra, motiv pentru care nu impun nici un fel de ritm sau stil. Am sa iti dau niste indicatii cum sa faci sa mearga mai bine in anumite cazuri, dar fiecare persoana e diferita asa ca faci cum simti tu ca e fain.
Barfa
Chiar te invit sa vorbesti cu mine sau cu fetele despre orice. Barfa este incurajata
Inventivitatea
Pe anumite site-uri este indicat sa vii cu idei noi pentru a tine membrii vechi interesati. Orice vrei sa faci nou chiar te rog! Voi face tot posibilul sa te sustin.
Sa-ti petreci timpul liber la studio
Daca te vei simti bine alaturi de noi, poti sa vii sa ne uitam la filme impreuna, sa mai stam la cafea si orice alte activitati pe care le gasim impreuna.
Sa intarzii ca a murit pisica
Daca nu ai chef sa vii la lucru, sau intarzii, nu trebuie sa fii bolnava sau sa inventezi nu stiu ce scuze. Pur si simplu suni si zici ca nu ajungi astfel incat sa pot pregati spatiul pentru altcineva.
Sa prelungesti programul de lucru
Daca merge bine treaba, nu te da nimeni afara din camera cum patesti in alte parti. Daca ai zis ca stai 6 ore, si este o fata care vrea camera ta dupa cele 6 ore, atunci o rugam frumos sa lucreze din alta camera pana termini tu sau gasim o solutie care va satisface pe toata lumea.
Sa scurtezi programul de lucru
Daca te ia durerea de cap, masea, sau pur si simplu nu mai ai chef, nu trebuie sa stai pentru ca asa ai zis. Pur si simplu spui... "am terminat pe astazi"... si ai plecat.
Sa te razgandesti in legatura cu camera de lucru
Daca vii si ai chef sa lucrezi din alta camera atunci vedem care e libera si gata.
Sa schimbi aparatura dintr-o camera in alta
Poti sa iti alegi ce laptop vrei. Nu exista laptop asociat cu camera de lucru sau camera web.
Ce NU ai sa patesti NICIODATA la mine
Sa faci anumite chestii la camera.
Nu TREBUIE niciodata sa faci ceva ce nu vrei la camera. Sunt locuri unde esti obligata sa te dezbraci, sau sa stai in nu stiu ce imbracaminte. La mine poti sa stai si cu cizme de pescar in picioare daca vrei.
Sa trebuiasca sa ai 30 de mii de jucarii si outfituri
Nu numai ca nu e recomandat, dar nu am sa iti cer niciodata sa vii cu chestiile tale de acasa si sa fie un anumit numar, sau si mai rau, sa te pun sa ti le cumperi din banutii tai fortat.
Sa ai un numar de ore/zile/ture obligatorii lucrate pe luna.
La mine la studio nu ai nici un fel de restrictii legate de program si nu ai nu stiu ce contract prin care te chem cu forta sau te amenint ca te dau in judecata. Lucrezi cat vrei, cum vrei si cum iti este mai bine.
Sa primesti amenda de orice fel
Sub ABSOLUT nici o forma nu sunt de acord cu amenzile atat de practicate la marea majoritate a studiourilor, deci niciodata nu am sa iti dau amenda pentru ceva.
IN PLUS CE BONUS DE 100 DE $?
UITE AICI BONUS ATRACTIV
ATMOSFERA
Am gandit proiectul cu scopul de a crea o stare de spirit placuta, de prietenie, chiar de familie
Intotdeauna am visat ca locul in care vreau sa lucrez sa fie format in acest stil.
Atmosfera de lounge
Este atat de important pentru mine ca fetele sa se simta bine incat am construit intreg proiectul in jurul ideii ca vii aici sa te simti fain, sa te relaxezi, chiar sa te distrezi si sa poti sa te plimbi unde vrei in interiorul studioului. Asta inseamna ca nu e obligatoriu sa stai intr-o singura camera. Poti sa lucrezi de unde vrei din interiorul cladirii. Poti sa iti schimbi camera oricand chiar si in timp e esti online.
Se lucreaza pe laptopuri
Gata cu tehnologia invechita! In ziua de azi videochat-ul a ajuns la nivelul la care este indicat sa te misti, sa fii flexibila, fluenta, sa schimbi unghiuri ale camerei si eventual sa mergi dintr-o parte in alta a unei incaperi . La mine la studio vei avea un laptop foarte bun.
Camere web special pentru streaming
Pun la dispozitia modelelor cea mai buna camera in acest moment pentru streamig. Este camera folosita atat de mine cat si de cele mai bune modele de videochat din lume.
Pauze oricand vrei
S-a terminat cu ture fixe! Poti lua pauze cand vrei si cat de lungi vrei. Poti sa iti alegi orele si zilele. Pentru mine este foarte important sa fii relaxata si bine dispusa.
Ai voie sa fumezi in spatiu studioului(camere de fumatori/nefumatori)
Daca iti place sa fumezi este voie sa fumezi oriunde. Cu toate acestea, sunt niste camere unde nu se va fuma, pastrate pentru fetele nefumatoare.
Starter kit (optional)
Detalii la interviu.
Doamne in ce hal am ajuns,noi romanii,m-am amuzat teribil ma jur ,daca este cineva interesat de asa ceva,va las linkul pe pm!
spor ,si sper ca v-am binedispus pe toti,eu una am ras cu lacrimi:)!