Problema streamate

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
ro8motor
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna, de vreo 2 zile un model se plange ca membrii din camera pleaca fara nici un motiv, am stat langa ea si am vazut si eu. Un membru fidel i-a dat mesaj ca intra la o anumita ora, a intrat cateva secunde dupa care a iesit, a mai facut asta de vreo 2 ori dupa care nimic, nici macar sa mai raspunda la mesaj. Se poate sa fie scosi asa fara motiv din camera?

O alta problema daca ii caut numele la search imi apare ca nu gaseste nimic si nici pe pagina nu o gasesc, nici debanata nici cu proxy, nicicum.

Pana acum ii mergea destul de bine de azi traficul e mort, toti ies din camera.

A mai patit careva?
SoulCams Models Studios wanted
JustModel
User Activ
User Activ
Been thanked: 2 times

Asta se poate intimpla atunci cind modelul are o tara banata. Debaneaza orice ai banat acolo si vezi ce se intimpla timp de citeva zile. Plus verifica cum lucreaza adobe de pe contul de studiou. In privinta riscului ca o vede vreun romanash, stai linistit. Din romania este foaaaaarte complicat sa vezi modelul online. Maximum poza de profil. Iar orice proxi gasit, la a doua incercare, nu mai merge.
Glamourfoto.ro -the best

IN GOD WE TRUST< ALL OTHERS MUST PAY CASH>
ro8motor

O sa incerc asa sa vad, multumesc de sfat
ro8motor

aceeasi problema si astia de pe site nu raspund la mail
ro8motor

suportul de pe streamate e de tot rahatul, mie nu imi raspunde nimeni dar i-au raspuns modelului care s-a plans si ea:

If a customer is having an issue with their account or billing then you need to tell them to come talk to support so we can fix it. I cannot fix or change anything without the account holders permission anyway so that is the best way to handle anyone who is telling you they are having a problem.

Streamate Performer Support
smsupport@streamate.com

On Sun Jan 04 17:12:22 2015, ...... wrote:
> hello, could you please tell me why members get kicked out of my room
> constantly? even from private shows? this affected my rating
> because some got mad because of this issue, please let me know what
> should i do to solve this problem.
> Regards,

:|
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

ro8motor@
Nu cunosc motivele , dar nu te mai agita ca Streamate NU are serviciu support ,cum poate esti obisnuit pe alte sites ,gen jasmin unde te dai la barfa cu ala , il intrebi cate in luna si-n stele .Adica ala nu va comunica cu tine in chat in veci si nici nu va intra in room sa-ti spuna cum te vezi /daca te vezi .
Nici daca incalci regulile nu va intra un SYS-ADMIN sa te atentioneze .Te vei trezi cu un e-mail , atata tot .
Te obisnuiesti cu sistemul - sau renunti - neavand optiuni prea multe .
Bafta acolo .

P.S. " .......vezi ca au contact si pe yahoo: lizzzerd1@yahoo.com mailul pt Romania: romania@streamate.com si pe skype romania.streamate " >>>> by cobra1981@ (16 Mar 2010)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”