Am fugit dintotdeauna de jasmin pt ca nu imi place tease-ul in free
In speranta ca nu v-am zapacit de cap, si nici nu va rapesc prea mult timp, astept o mica indrumare ! multumesc!

Bro ,mnn scrie:dupa 1 an jumate acolo nu stii ca ai 2way care e "Exclusiv"? sau ca ai block new ?pe consola ta?de unde poti bloca accesul membrilor noi?

Primele 2 incercari cu acest site le-am avut acum un an si jumatate, cand habar nu aveam cu ce se manca videochat ul! :lol: cele 2 cred ca s-au limitat la 2-3 zile online, mai multa rabdare nu am avut! Chiar am fugit de Jasmin cat m-au tinut picioarele! Si nu am avut timp decat acum a 3 a oara sa vad acea optiune in consola insa habar nu aveam de ce face! :lol:mnn scrie:eh..asa e:) dar totusi e la a 3 incercare, tot trebuia sa ii sara in ochi block new:)) daca nici lj nu are o mareeee pagina de wiki unde au raspunsuri la atatea intrebari:)
Adi, m-am uitat de curiozitate pe prima pagina de pe new livejasmin, iar acolo sunt listate din cate am vazut fete, in functie de nr de rates, cu cat cobori in pagina, nr stelutelor descreste! Poate e asa cum sugereaza si spk!GlamourFoto scrie:Personal - nu as alerga dupa acele stelute (dulcica chiar daca pare "ca stie" e un pic outdated) in versiunea noua a websiteului cea care este mult mult mai folosita decat cea veche NU mai conteaza numarul de stelute! Nu sunt afisate ! membrii nu pot sa iti dea respectiva steluta! plus ca sunt deja modele care au multe multe stelute si nu fac mare branza! Stelutele ajuta doar in versiunea veche daca selectezi most popular in rest nu! si trebuie sa ai cateva mii!

M-ai facut sa intru sa vad ...am facut acest mic test avand cookies sterse si locatie U.K.! am stat cateva minute am dat refresh la pagina de cateva ori si am vazut cel putin 7-8 modele cu stelute sub 100 pe primele randuri !!! am vazut mai apoi multe modele cu 200-500 pe primele randuri si cate un model ratacit cu 2000-3000evaeva1 scrie: Adi, m-am uitat de curiozitate pe prima pagina de pe new livejasmin, iar acolo sunt listate din cate am vazut fete, in functie de nr de rates, cu cat cobori in pagina, nr stelutelor descreste! Poate e asa cum sugereaza si spk!

Adică?spk_admin scrie:nikkid e un mare FÂS. e imaginea ideala a unui model de chat(atitudine, outfit, decor, lumini) ..pe care situl vrea ca voi restul modelelor sa o urmati.
Si se pare ca face treaba buna.

[/quote]GlamourFoto scrie: Doamne fereste alegerea va apartine alergati dupa ce doriti voi voturi stelute awards etc etc!
P.S. Da chiar asa Sweetgirl oare nikki aia nu a auzit cat de importante sunt stelutele?! :roll:

Mii de scuze pentru off-topic ,dar eram curios la ceea ce ai spus tu. Daca treci pe member chat ,apari ca si cum esti in privat sau cum? Ca nu am inteles exact.Eu credeam ca in member chat e exact ca in free doar cu 5% mai putin si fara guesti. Tu dadeai sneak peek sa vezi sau cum e ?dulcyka_sexy scrie:stiti cand era oferta aia pe lj ca memebru nou, 10 pvt tease for free? eh, de fiecare data cand intram pe nikki, mereu nu parea sa fie in pvt adevarat chit ca statea 4 5 ore acolo...adica no show, no nothing...statea intinsa de multe ori, sau alteori statea in fund ca si cum sta in free..