Buna seara as dori sa incep in curand pe livejasmin si am vorbit cu o prietena care lucreaza la studio. Ea mi-a spus ca ajunge undeva la 1500-2000 la fiecare 15 zile pentru ca pe site sunt 2 perioade de plata asa mi-a spus.
Mi se pare ffff bine dar dupa am aflat cum ca jasmin are un procent 40-60% in functie de castig. Vreau sa stiu daca ea se refera la castigul real sau doar la castigul total pe site dupa care la sfarsit scade % pentru ca ea mi-a aratat contul ei si scria Total performing earnings 1200$ live jasmin scade % automat adica aia sunt banii ei sau cand se face plata site ia si procentul? Imi e greu sa o intreb ca poate a mintit... va multumesc pentru raspuns :roll:
Procent si plata LiveJasmin
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- GlamChatStudio
- GoldMember

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Sunt banii ramasi dupa ce-ti opreste sitele procentul,practic aia sunt banii pe care-i incasezi,partea siteului nu apare la plati.
Bafta acolo!
Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
- googlefun
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
off Jessyka , Jessyka
Enigmatica si prietena ta , nu spune tot .
Hmmm si zici ca :" pentru ca ea mi-a aratat contul ei si scria Total performing earnings 1200$" ?
Adica ai fost cu ea la studio ? Sau de la ea/de la tine de acasa ti-a aratat ce zici ?
"Imi e greu sa o intreb ca poate a mintit..." .Pai daca ti-a aratat cum sa o banuiesti ca te minte ? Nici sa vezi nu crezi ?
Cel mai bine , daca tot ai penetrat
accesul in studio ..intreaba-l pe cel care se ocupa de chestii pe acolo , e cel mai in masura ,daca prietena nu ti-a spus macar ca exista un forum cu informatii garla despre jasmin .
Asteptam vesti jessika
Enigmatica si prietena ta , nu spune tot .
Hmmm si zici ca :" pentru ca ea mi-a aratat contul ei si scria Total performing earnings 1200$" ?
Adica ai fost cu ea la studio ? Sau de la ea/de la tine de acasa ti-a aratat ce zici ?
"Imi e greu sa o intreb ca poate a mintit..." .Pai daca ti-a aratat cum sa o banuiesti ca te minte ? Nici sa vezi nu crezi ?
Cel mai bine , daca tot ai penetrat
Asteptam vesti jessika
-
boredtodeath
- Been thanked: 0
Buna.
Am observat ca unele persoane sunt active pe forum de foarte multi ani. Eu nu fac decat de cateva luni chat si am inca muuulte nelaumuriri. Am mai citit eu pe aici una alta , asa ca daca mi-a scapat vreun articol si ma repet nu aruncati cu pietre in mine va rog
Eu momentan lucrez doar pe livejasmin ( am incercat si pe streamate dar devenise inutil si plictisitor) . subiectul "cat se castiga" este atat de tabu incat nu am la ce sa ma raportez. Intrebarea mea este de fapt : Este mai bine sa lucrez pe mai multe site uri ( si daca da, ce site uri) sau doar pe livejasmin? Voi ce parere aveti?
Am observat ca unele persoane sunt active pe forum de foarte multi ani. Eu nu fac decat de cateva luni chat si am inca muuulte nelaumuriri. Am mai citit eu pe aici una alta , asa ca daca mi-a scapat vreun articol si ma repet nu aruncati cu pietre in mine va rog
Eu momentan lucrez doar pe livejasmin ( am incercat si pe streamate dar devenise inutil si plictisitor) . subiectul "cat se castiga" este atat de tabu incat nu am la ce sa ma raportez. Intrebarea mea este de fapt : Este mai bine sa lucrez pe mai multe site uri ( si daca da, ce site uri) sau doar pe livejasmin? Voi ce parere aveti?
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Am sa încerc eu sa raspund,boredtodeath scrie: Intrebarea mea este de fapt : Este mai bine sa lucrez pe mai multe site uri ( si daca da, ce site uri) sau doar pe livejasmin? Voi ce parere aveti?
Depinde foarte mult de tine ca model, ce potențial ai ce fel de atenție ai.. dacă este distributiva, ce imagine ti-ai creeat cât stai online dacă nu te deranjează statul în Free etc etc.
În funcție de mai multe elemente te poarta îndruma cineva în rest mai greu.
Ambele solutiii sunt bune în cazuri diferite, lucratul pe un singur site jasmin, sau pe mai multe.
Dacă totuși ai lucrat pe streamate și nu ai făcut nimc.. E păcat pt ca este un site cu un potențial f mare.
Spor acolo
P.S. Scuze mesajul scurt scriu de pe telefon.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
-
boredtodeath
- Been thanked: 0
mersi mult! faceam ceva si pe streamate dar incomparabil cu livejasmin si ma deranja si procentul care era mult prea mic fata de livejasmin. doar ca in unele zile cand merge mai prost jasmin ma enervez , me streseaza sa stau in free. multumesc pt raspuns !!!!