vreau sa va intreb ceva...pe cei cunoscatori...
un cont vechi de model,pe Jasmin, pe care nu s-a lucrat foarte mult, n-a profitat nici macar de perioada promo de la inceput...care la momentul actual, este cu traficul la pamant, are sanse sa se mai ridice?
n-am facut eu niciodata performanta...n-am lucrat niciodata serios pt ca am avut si un job in paralel, full time...si mi-a fost greu.
M-a ajutat acu vreun an SadEyes, caruia ii multumesc foarte mult , m-a sfatiut, m-a ajutat cu niste probleme tehnice, am primit si acel badge atunci. s-a simtit...dar n-am putut profita mult pt ca am avut niste probleme grave si a trebuit sa iau o pauza mai lunga.
acum am revenit, fara job...si hotarata sa fac ceva...dar traficul meu este la pamant, cativa guesti si membrii in room, 10-15, 20 in zilele bune
stau numai pe jasmin, am GOOD, pozele sunt ok, traficul nu da semne sa se imbunatateasca. mi-e extrem de greu sa stau online in ritmul asta, devin nervoasa, si renunt dupa 4 ore de stat degeaba...este frustrant.
nu stiu ce sa mai fac....sau daca are sens sa mai insist.
daia intreb, la cum am procedat, am sanse sa ma mai ridic? sau sunt un caz pierdut?
cei de la suport imi spun ca totul este ok, dar credeti-ma ca deja am ajuns sa cred ca nimic nu ma mai ajuta si ca la capitolul trafic, ajuta si ei....si-mi dau cu flit mereu ca totul e ok.