Propunere de colaborare - proiect studiouri

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
alexiss
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times

Poate unii deja cunosc acest lucru , dar in urma cu aproximativ o luna , am demarat ceea ce eu numesc un proiect , desi momentan este doar o idee de proiect din multe puncte de vedere . Este probabil un proiect pe care anumite persoane nu si-l doresc pentru ca el ar fi menit sa puna un pic de ordine , si subliniez un pic , in aceasta industrie a chatului , in Romania , iar ca efect secundar , ridicarea standardelor , in special in studiouri .

Este o idee cu care eu personal voi merge pana la capat , indiferent de numarul de studiouri partenere care se vor alia in jurul acesteia , in primul rand pentru ca respect enorm acest domeniu de activitate si sufar de fiecare data cand vad anumite lucruri care se petrec , abia in plan secundar intra interesul personal din acest punct de vedere.

Unii se intreaba despre ce este vorba in acest proiect . Nu pot exprima in cateva cuvinte , ar putea crea panica NEJUSTIFICATA in randul anumitor categorii de modele sau studiouri . Din acest motiv , la momentul de fata ma abtin . Repet , ar purea crea PANICA in mod nejustificat . E importanta aceasta precizare si repetare .

Din acest motiv , ca nu pot exprima foarte clar , si fara sa fie interpretat gresit mesajul meu , prefer la acest moment discutiile face to face . In ultima perioada mi-am abordat colegii de la Galati si colegii de la Iasi pe marginea acestui proiect . L-am discutat , si cel putin la modul verbal am gasit oameni care l-au inteles , si care il sprijina . Si acestia nu sunt putini .
Saptamana aceasta mi-am propus sa il prezint si colegilor din Bucuresti , drept pentru care de miercuri si pana vineri voi fi acolo , disponibil . Urmeaza imediat Constanta .

Unii dintre voi probabil ati primit email de la mine , cu o invitatie la o cafea , la un suc , la orice se poate asorta unei discutii , putin din timpul vostru pentru a va prezenta un proiect care nu are cum sa va afecteze in mod negativ . Cu unii dintre voi am reusit deja sa stabilesc intalniri , de la altii inca astept confirmari ... desi am impresia ca o sa astept mult si bine ...

Daca chiar vreti sa faceti o schimbare in bine pentru voi si busnessul vostru , lasati spranceana in jos , nu e nimic suspect la mijloc . E un indemn pozitiv . Spun acest lucru pentru ca ma lovesc de un zid al comunicarii , imi este virtual imposibil sa va abordez atat timp cat nu raspundeti la emailuri , suporturi online , yahoo messenger , unii nici la telefon (n-am idee pentru ce mai aveti sectiuni de contact pe site-uri...) . Be a lil more open minded .

Asadar , ma adresez strict studiourilor pentru aceasta intalnire : acorda-mi o jumatate de ora la o cafea , oriunde vrei tu . La Hotel unde voi sta , la o cafenea , la tine la studio , ill be there . Iti primit ca iti va place ideea , sau daca nu iti va place cel putin nu va avea cum sa te afecteze negativ .

Interesat ?
admin (at) adultwebcamstars.com
sau PM .

Thanks'
Alex
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
SoulCams Models Studios wanted
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Nu pot decat sa te felicit pentru initiativa am avut placerea sa te cunosc personal si stiu ca doresti sa faci ceva care va ajuta domeniul acesta.

Ca sunt multe persoane care nu sunt interesate de ce ai de spus e un pacat :( eu am sa incerc sa te ajut cat imi sta in putere.

Chiar daca nu am studio te invit sa bem o cafea cat ai sa fi in bucuresti, mi-ar face placere sa ne revedem pentru socializare poate mai adunam 2-3 persoane sa ne amuzam un pic.

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

Noi am trimis deja ideea catre LJ, poate ca ar fi cazul sa o faceti si voi sa vada ca toti gandim similar.
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
alexiss
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 11 times

Nu . Nu are legatura numai cu Jasminul . Dupa sarbatori revenim cu detalii .
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”