Buna tuturor, este pt prima data cand intru acest site, va rog din suflet sa nu ma judecati daca pun intrebari prostesti...Lucrez ca model independent pe 3 site-uri de o luna, si as avea nevoie de ajutor in ceea ce priveste comunicarea cu membri..pot sa spun ca ma descurc cat de cat cu limba engleza, sunt de nivel mediu, folosesc si google translate cand am nevoie de ajutor.
Problema este ca simt ca nu am inspiratie cand vorbesc cu un membru in pvt, de obicei incep sa ma prezint sa spun cu ce ma ocup in viata de zi cu zi, hobby-urile mele, etc..dupa toate astea mai intalnesc membri care nu stiu ce sa ma mai intrebe ( ma refer la membri care vor mai mult sa discute nu la cei care vor doar Show-uri) si nu stiu ce subiecte sa mai discut ca sesiunea privata sa dureze mai mult. As avea foarte multe intrebari de pus, dar pentru inceput asta este cea mai mare problema pt mine..Comunicarea...Ma puteti ajuta?

Ce subiecte sa discut in sesiunea privata?
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Sfatul meu este sa rasfoiesti putin acest site : http://documentatie.chatlive.ro/, mai exact aceasta pagina: http://documentatie.chatlive.ro/capitol ... omunicare/

screenpower ma scuzi ca poate sunt rea in raspunsum meu da tu esti ca lenesul din povestea lui Creanga ala care intreaba  Da muieti sunt posmagii?
daca nu te duce capul sa faci converstaie apoi nu suntem noi de vina tu singrua tre sa inventezi fata mea nu o sa vine x sau y sa-ti spuan tie ce sa-i mai spui lui ala....Totul depidne de client sa stii, nu nu exista un script dinainte tu trebuie sa-i spui ceea ce vrea el sa auda, iar asta trebuie sa-ti dai singura seama....asa degeaba incepi tu cu intrebari de mama si tata daca el vrea sa auda de altceva...
Iar noi nu suntem in privat cu tine s ane dam seama cam la ce s-ar astepta cleintul respectiv sa-i spui

daca nu te duce capul sa faci converstaie apoi nu suntem noi de vina tu singrua tre sa inventezi fata mea nu o sa vine x sau y sa-ti spuan tie ce sa-i mai spui lui ala....Totul depidne de client sa stii, nu nu exista un script dinainte tu trebuie sa-i spui ceea ce vrea el sa auda, iar asta trebuie sa-ti dai singura seama....asa degeaba incepi tu cu intrebari de mama si tata daca el vrea sa auda de altceva...
Iar noi nu suntem in privat cu tine s ane dam seama cam la ce s-ar astepta cleintul respectiv sa-i spui
- 
				coco_ch
- User Junior+ 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
de ce nu incerci niste subiecte "sexy"))) - sex in masina, in parc , fantezii - faci si tu o povestioara despre tine , zambesti mult, te amuzi in timp ce o spui - ca sa transmiti o stare de "bine"..mie mi se pare foarte plicticos sa vb despre  sotie,  loc de munca, copii. Scoate-l din rutina..spunei ceva ce n-a auzit, o discutie pe care nu o are in viata de zi cu zi  barbatii adora sa vb despre sex.. pentru ca sutn experti, fireste )
 barbatii adora sa vb despre sex.. pentru ca sutn experti, fireste )

in order to be irriplaceable, one must always be different
						- 
				sweetgirl
- VIP 
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
screen ,probabil ca fiind la inceput te inhibi putin ,poate ai si emotii si gandul iti sta numai  cum sa-l tii pe ala mai mult in pvt,acum vezi si tu cei care au chef de vb ii mirosi din prima adica daca tu  te introduci buna ,il mai lasi nitel,hru ,ne am mai intalnit nu sunt sigura el zice nu ,tu Spui aa buna sunt Mary ,si el zice ca un mocofan ok nu continuă si el  cu un ntmu sau  se prezinte si el  etc e clar ca omu e pus pe fapte mari si nu are rost sa insisti in conversatie  ca va fugi sigur !
,eii cei care vor vorba stai linistita ca si aia sunt ca niste caini in calduri ei nu prea judeca asa ,cel mai important e sa nu sari cu toala jos,poti sa intrebi ce iti trece prin cap nu iti trebuie facultate ei chipurle fac convesatie dar sunt horny ca dracu mai mult ca sigur se holbeaza pe fata sani sau isi inchipuie cine stie ce,inchipuie-ti ca esti pe mess cu un tip agatat pe un site de dating sa zicem ,ce vorbesti cu ala ? facultati???? hai sa fim seriosi lumea iese la flirt ,intrebari basics cum te distrezi locuiesti singur cum iti petreci timpu liber esti colectionar ce iti place sa colectionezi lol ce hobby uri ai,uite eu colectionez cutare sunt addicted lenjerie in special dantela satin de ex ,si tot asa,daca omu e mai romantic asea o dai in: oare mai exista dragostea adevarata ?,eu sunt atat de optimista si da inca mai cred,oare sunt naiva ce crezi ? lol si tot asa ,iti spune ca e din australia wow ce departe mi -ar placea sa vizitez intr-o zi,e adevarat ca se manaca canguri acolo ?lol,deci si daca sunt intrebari prostesti nu conteaza dar nu lasa pauze mari ca atunci fuge ...bafta
in cazul membrilor care spui ca nu mai stiu ce sa mai discute ,s-au blocat cumva in conversatie ,probabil ca s-au plictisit si gata totu are si un sfarsit ,acum cat vrei si tu sa-i tii???? orice se epuizeaza la un moment dat ,nu???? chiar si subiectele de discutie,   daca el ar  vrea mai mult stai linistita ca gaseste ceva de zis .acuma ce sa faci numai tu sa intretii conversatia????ce esti la lectie la tabla???? mai dai dracu de labagii
 chiar si subiectele de discutie,   daca el ar  vrea mai mult stai linistita ca gaseste ceva de zis .acuma ce sa faci numai tu sa intretii conversatia????ce esti la lectie la tabla???? mai dai dracu de labagii

p.s. sub fusta intotdeauna sa porti chiloti ,o pereche de chiloti face de 3 ori mai mult ca o pussy lol,au atatea fantezii cu si depre chiloti ca ar fi pacat sa lipseasca

,eii cei care vor vorba stai linistita ca si aia sunt ca niste caini in calduri ei nu prea judeca asa ,cel mai important e sa nu sari cu toala jos,poti sa intrebi ce iti trece prin cap nu iti trebuie facultate ei chipurle fac convesatie dar sunt horny ca dracu mai mult ca sigur se holbeaza pe fata sani sau isi inchipuie cine stie ce,inchipuie-ti ca esti pe mess cu un tip agatat pe un site de dating sa zicem ,ce vorbesti cu ala ? facultati???? hai sa fim seriosi lumea iese la flirt ,intrebari basics cum te distrezi locuiesti singur cum iti petreci timpu liber esti colectionar ce iti place sa colectionezi lol ce hobby uri ai,uite eu colectionez cutare sunt addicted lenjerie in special dantela satin de ex ,si tot asa,daca omu e mai romantic asea o dai in: oare mai exista dragostea adevarata ?,eu sunt atat de optimista si da inca mai cred,oare sunt naiva ce crezi ? lol si tot asa ,iti spune ca e din australia wow ce departe mi -ar placea sa vizitez intr-o zi,e adevarat ca se manaca canguri acolo ?lol,deci si daca sunt intrebari prostesti nu conteaza dar nu lasa pauze mari ca atunci fuge ...bafta
in cazul membrilor care spui ca nu mai stiu ce sa mai discute ,s-au blocat cumva in conversatie ,probabil ca s-au plictisit si gata totu are si un sfarsit ,acum cat vrei si tu sa-i tii???? orice se epuizeaza la un moment dat ,nu????
p.s. sub fusta intotdeauna sa porti chiloti ,o pereche de chiloti face de 3 ori mai mult ca o pussy lol,au atatea fantezii cu si depre chiloti ca ar fi pacat sa lipseasca
- 
				screenpower
sweetgirl scrie:screen ,probabil ca fiind la inceput te inhibi putin ,poate ai si emotii si gandul iti sta numai cum sa-l tii pe ala mai mult in pvt,acum vezi si tu cei care au chef de vb ii mirosi din prima adica daca tu te introduci buna ,il mai lasi nitel,hru ,ne am mai intalnit nu sunt sigura el zice nu ,tu Spui aa buna sunt Mary ,si el zice ca un mocofan ok nu continuă si el cu un ntmu sau se prezinte si el etc e clar ca omu e pus pe fapte mari si nu are rost sa insisti in conversatie ca va fugi sigur !
in cazul membrilor care spui ca nu mai stiu ce sa mai discute ,s-au blocat cumva in conversatie ,probabil ca s-au plictisit si gata totu are si un sfarsit ,acum cat vrei si tu sa-i tii???? orice se epuizeaza la un moment dat ,nu????chiar si subiectele de discutie, daca el ar vrea mai mult stai linistita ca gaseste ceva de zis .acuma ce sa faci numai tu sa intretii conversatia????ce esti la lectie la tabla???? mai dai dracu de labagii
Multumesc Sweetgirl , mi-ai dat ff multe idei, multumesc mult
- 
				screenpower
multumesc mult coco_ch