Telefon in privat

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
moncho88
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am citit acum ceva timp ca unele modele fac privat prin telefon....Cum functioneaza si pe ce site-uri este acceptat?
SoulCams Models Studios wanted
Nikalai

Nightflirt.com....insa trebuie sa faci cont folosind un card din "tarile acceptate" printre care,bineinteles, România nu apare...asa k vorbeste cu un prieten sau membru neamt,englez,american etc. A si iti trebuie si un număr de tel din tarile respective. E o kikitza. Daca nu te descurci ,te pot ajuta.
moncho88

Dar cu payoneer nu merge?

as putea face rost de un card din Italia dar daca respectivul din Italia imi afla pinul ?
trompi
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

accepta payoneer ca plata acest site? am vazut ca fetele seteaza ele pretul pe minut, dar cat opreste siteul?In privinta telefonului, trebuie unul fix sau mobil?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
vdt85
User Activ
User Activ
Has thanked: 1 time

Niteflirt este cu totul altfel decat celalalte sites cu care suntem obisnuiti (sau macar, majoritatea dintre noi). nu plateste prin payoneer, ci decat prin cec bancar (parca nu au wire, poate pentru SUA direct). banca in care este decontat cecul trebuie sa fie ori din SUA ori dintr-o tara europeana pe care ei o accepta,. stiu sigur ca merge din Olanda, Franta, Italia, Uk probabil si altele, dar eu cu astea am lucrat. de asemenea, numarul de telefon se refera la un numar de skype pe care ti-l cumperi... nu cred ca s-a modificat ceva de anul trecut pana acum (de cand n-am mai intrat pe el). convorbirea telefonica se face pe skype, camera dai pe yahoo, msn, skype, dar membrul te plateste pe site. in momentul in care s-a terminat creditul se inchide convorbirea. se plateste o data pe luna si 70% sunt ai tai.
trompi
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

meric mult vdt...eu cand am incercat sa fac cont doar asa sa vad ce spuen al numar cere sa treci numarul de telefon cu prefixul tarii din care esti(din lista aia a lor), nu spuneau de vreun numar de skype...acuma din ce stii tu misca ceva pe el sau degeaba fac cont? macar sa stiu daca ma bag sau nu....
fetish
VIP
VIP

iti trebuie un numar de tel din tarile acceptate si aici e relativ usor ca o rezolvi cu skype , nu accepta payoner si ca sa prim banii , trebuie un cont bancar de asemenea in tariele acceptate

daac nu ai cont bancar ti se poate emite un cec , insa iarasi daca nu apartii de atrile acceptate nu o sa il emita

este un site exclusiv destinat categoriilor de fetish , treb mult papagal si imaginatie , pt cei care lucreaz a cu aw , este un site scump care seamana la trafic cu aw , daca te mulezi pe ce vrea sa ofere site ul si stii f bine ce treb sa faci castigi bine

eu personal il recomand cu toata increderea
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
coco_ch
User Junior+
User Junior+

si ifriends are asa ceva - get closer ii zice . esti platita ca l aun privat normal, cu tariful ales de tine ( max 5,99 / min). pt mine nu merge stralucit , ma mai suna cateodata un membru ratacit, sa ma intrebe cand sunt on, sau sa se scuze ca i-a picat conectia .. chestii d'astea... sex la telefon pe ifr eu n-am facut pana acum ... dar n-as refuza ))) eu am 0,99 pe min pt get closer
poate n-am inteles eu la ce te referi ..si atunci scuze :)
in order to be irriplaceable, one must always be different
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”